AZN747

搜索

Sora @ moonwaiting

N年無出報告因為實在無咩特別好寫。有樣無服務,有服務無樣,兩都都有就收天價。

不過今有有幸試左Sora. 正!

樣算係不錯,睇其他人比Chanel 都有6.5..... 咁SORA 點都有minimal 8以上。
標準少女亞洲人身材,瘦底。你如果同frd去K-Town 飲野,見到佢座係隔離,你一定望唔停。
波係b,身高有166。你話又要大波,又要高,又要樣靚。邊有咁多又要丫師兄。
服務熱心,會問你鐘唔鐘意呢樣個樣。態度無得彈。Atitude decide how far you go。
食煙,怕煙味就咪去,唔好又complain。
雖然怕出左好報告只後會好難book....不過做人不能夠只滿足自己,人地山長水遠黎都想搵返d錢。好野係要支持!

評分
樣: 8.5
身: 7.5 (隔離個條女個d身材。瘦, b cup.)
服務: 9 (可以順其自然多d, 唔好一味滿足。)
價: 140

http://moonwaitingvip.com/6932-2/

年龄大概是多少呢?年轻嘛?

Her b size looks quite round and big.

torontodream 发表于 2017-4-12 23:13
年龄大概是多少呢?年轻嘛?
年輕。26-28左右。

babyme 发表于 2017-4-13 04:49
Her b size looks quite round and big.

張相一係p過,一係不是本人。

wakaka11 发表于 2017-4-13 08:56
張相一係p過,一係不是本人。

Fake picture?  Come on, let us have the truth.

N年过去了,现实还是这样
可能楼主的期望值不现实
美女都有人约,没服务,相信也没多少抱怨
颜值不夠高,服务还不好,那就无没生存了
美女服务又好,那是情商高,会放火烧整个森林,反正己经下海,要就狠狠撈