AZN747

搜索
楼主: 高登仔

琪琪格瑪 QiQi@Dream4U

密码码 发表于 2017-4-3 16:14
啊仔,边个系M边个系F啊,旧年忙Q到痹,冇乜印象喔

師兄 你無印象唔出奇,因為 M & F 同樣第二日就比土豪私有化咗

高登仔 发表于 2017-4-3 16:58
師兄 FYI M&F = Masuda & Florence

Masuda有点印象,身上有大面积纹身那位?
F记不起來了

密码码 发表于 2017-4-3 18:13
Masuda有点印象,身上有大面积纹身那位?
F记不起來了

密碼哥 ~  無錯 ,M 就是手臂有大紋身的 Masuda
Florence 係嗰個細細粒又有對堅挺大車頭燈嘅台灣妹妹

高登仔 发表于 2017-4-3 15:27
FYI C&S = Camellia & Sakura

哎一个都没试过…c是订满了s是被包了貌似…好气啊

FHLI 发表于 2017-4-3 19:19
哎一个都没试过…c是订满了s是被包了貌似…好气啊

兩個 MM 都是兩三天就被土豪私有化咗

高登仔 发表于 2017-4-3 23:39
兩個 MM 都是兩三天就被土豪私有化咗

OK Bro "High"  or "Golden Boy",
If you guys keep on talking about qiqi mm, how do you think we folks can get a booking.
Then next thing you know, she is wrapped like you said.
Whose fault is that and we did not get your left over doggie bag, you know.

Be nice, keep quiet until I have my turn.

babyme 发表于 2017-4-4 02:52
OK Bro "High"  or "Golden Boy",
If you guys keep on talking about qiqi mm, how do you think we fol ...

Babyme Bro......係唔係已經約到俄羅斯娃娃啦

高登仔 发表于 2017-4-5 00:58

你再继续回土豪看见了baybe bro估计就要去现实中找你聊天了

FHLI 发表于 2017-4-5 06:13
你再继续回土豪看见了baybe bro估计就要去现实中找你聊天了

No , I will talk to him with AK47 equipped.

Shihhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.  Do you understand English, or you need me to tell you in Canton.

babyme 发表于 2017-4-5 06:16
No , I will talk to him with AK47 equipped.

so you already try how was you feel about her?