AZN747

搜索
楼主: 高登仔

琪琪格瑪 QiQi@Dream4U

头狼 发表于 2017-4-18 20:09
顺便打个猎?呵呵

晕^ 偶是有事业的好不…可不是柳儿爷天天灯笼高高掛
太累了今天,死觉去…

babyme 发表于 2017-4-18 20:35
No can do for two reasons plus one.

1. High rates (I am guessing only, never did).

放遠長假期剛回來,什麼你們越扯越遠了?這裏應該是談論QiQi的天地呀大爺們

高登仔 发表于 2017-4-19 01:17
放遠長假期剛回來,什麼你們越扯越遠了?這裏應該是談論QiQi的天地呀大爺們  ...

好的.   言歸正傳.    Qiqi 最近怎了.  休息多了.是否胖了.

babyme 发表于 2017-4-19 01:48
好的.   言歸正傳.    Qiqi 最近怎了.  休息多了.是否胖了.

昨天去拜訪她。还是那麽樂天知命的。真令人從心里喜欢她。我給了平時數倍的小費。希望可幫補一下

babyme 发表于 2017-4-19 01:48

你这逻辑我也服了…休息跟胖瘦没必然的关系吧?

密码码 发表于 2017-4-19 08:54
你这逻辑我也服了…休息跟胖瘦没必然的关系吧?

That was a joke.  To show good faith that I am ON TOPIC.  She knew if I said she is fat, I will be in BIG Trouble.
How is the East coast weather?  (I am assuming based on your login time).

Sidebar (as in law) :  So you did visit August last year, my apology.

babyme 发表于 2017-4-19 09:01
That was a joke.  To show good faith that I am ON TOPIC.  She knew if I said she is fat, I will be ...

雷阵雨,女生都看这儿的报告,你死菜了,哈哈哈
兄弟,真没必要道歉,A是可以去的,但网评有時夸大了些,主要是有感情分,喜欢肯定会加分,人之常情。店主也不一定知道我与燕叔几時来几時走,不过这阵打劫多,没打招呼不容易约到A的的

床单都流shi。。。。。

chongchong 发表于 2017-4-19 13:45

What is happening bro?
Please elaborate more.

chongchong 发表于 2017-4-19 13:45

水多到流係佢嘅特色