AZN747

搜索
楼主: 高登仔

琪琪格瑪 QiQi@Dream4U

白色巨鯨 发表于 2017-4-27 22:50
發了,但給退了因為我一直撐她,很难証明我不是寫手

You have to balance your report.  
Not everything is 10 OK.
Highlight the strength, but also show some weakness too.  
No mm is perfect.

mmpleaser 发表于 2017-4-28 05:07
You have to balance your report.  
Not everything is 10 OK.
Highlight the strength, but also show  ...

我沒有給全10。也有提出了她身材如果只是目測的話分不会太高。我每次去都有新surprise,她也更熱情。我只希望她是賺夠回去,而不是給几個鳥人乱寫走的。不过看來大家的眼睛都是雪亮的。

白色巨鯨 发表于 2017-4-27 22:50
發了,但給退了因為我一直撐她,很难証明我不是寫手

QiQi 為人率直,說話直接,所以可能直接話隻食屎狗,相攪屎忽抓屎食,死變態食屎狗,所以得罪咗條變態食屎狗。
攪到隻自悲嘅食屎狗精神病發,自悲嘅食屎狗就病態咁用自大嘅方法,話自己高大靚仔條嘢又長,去掩飾自己嘅自悲變態心理
QiQi 已經有好多報告啦,一開始就已經要排隊,已經有好多見過她嘅師兄都一直撐她。

高登仔 发表于 2017-4-28 09:39
QiQi 為人率直,說話直接,所以可能直接話隻食屎狗,相攪屎忽抓屎食,死變態食屎狗,所以得罪咗條變態食 ...

I want to be her small sheep and take me out every day to eat fresh grass (with no pesticide).

yorkbbs2015 发表于 2017-4-27 16:24
一大帮车房枪手!炒作包装就能把$100的货色装$350, $250给你们吃了,真当所有客户都是250? 我的真实评价 ...

你條自悲嘅白黐食屎狗係度亂吠,每次都要自大咁提 QiQi 話妳 JB 大,滿足自己嘅自悲感

話比你條自悲嘅白黐狗知,事實係 QiQi 都會話大部分嘅客人 JB 大,其實原因只係  QiQi 自己嘅 Pussy 細,你就開心白黐到不繼提

師兄比 QiQi F 8-8.5 就唔得,你惡晒 ,比個小小嘅 350 ,你條白黐狗就係度大聲吠,話所有師兄都係槍手,吞咗你嘅 250,你條低能狗,出得嚟玩,睇得個少少錢咁大,你返去食屎啦

我寫報告又無叫你隻白黐狗睇,你條低能白黐狗日日睇幾十次,睇住嚟打飛機,免費娛樂,梗係過兩萬啦,又無人用搶指你去,去到 F 4 又唔走,你日日睇幾十次,又開個新題問邊度可以插菊花,相插菊花,不如直接係度問 QiQi 有沒有插菊花服務,如果我答你有,你就大聲吠槍手作大㸃你去啫 插唔到菊花就係度大聲吠搶手捉咗你條癲狗去做槍粑

你條白癡狗,做槍手,係咁做嘅咩?要等咁耐先寫一次嘅咩,你亂吠嘅槍手,槍手無 Keeper 知我係邊個 Sophia (Sisley@TOE),Angela,Yumi @ VIP 都約多過1hr, VIP Keeper LXXX 都唔知我係物水啦,我都無出過佢地嘅報告,點做槍手呀

你條自悲狗,要用自大去掩飾自己,亂吠自己高大,靚仔,JB大,有免費8分女食.......吠槍手要食 QiQi F4 ,害你做槍粑,無得插屎忽,白癡到有免費 8 分唔食要比 350 去做粑,你自己白癡就好,唔好當所有人都儍先得㗎,重要白癡到話,自己係出來救地球叫人唔好去做粑咁自大

你條睇個 350 睇得咁大嘅儍狗,所以比8分你嘅免費豬扒餐........

Hebe@JD , CiCi@JD , Rita@JD&520 , Abby@Luxury Girl , Masuda@D4U.........都係F 8分以上 350-450 嘅靚女

你條食屎大嘅癲狗唔好再返來睇,返去插你8分嘅免費豬扒菊花啦,插完記得食埋條豬扒菊花裏面免費嘅屎,屎係免費嘅啱你隻睇 350 咁大嘅食屎狗食 ,包你滿意 ,祝你日日有免費菊花插同免費屎食,你食得屎多,口臭就唔好出來亂吠 ;P

你條食屎大嘅癲狗唔好再返來睇,返去插你8分嘅免費豬扒菊花啦,插完記得食埋條豬扒菊花裏面免費嘅屎,屎係免費嘅啱你隻睇 350 咁大嘅食屎狗食 ,包你滿意 ,祝你日日有免費菊花插同免費屎食,你食得屎多,口臭就唔好出來亂吠 ;P

高登仔 发表于 2017-4-29 02:51
你條食屎大嘅癲狗唔好再返來睇,返去插你8分嘅免費豬扒菊花啦,插完記得食埋條豬扒菊花裏面免費嘅屎,屎 ...

Man I am getting a headache trying to read you canton.

I never lived with street gang before.  Always a good student in high school and digging into the books and exam.  Never went for a happy ending as a high school student (which I notice lots of students around one on one in Kowloon where I visited mm in those old buidlings 2 or 3 th floor.

要排队吗?好像那个次货随便约都有空的 根本就是垃圾枪手车房操作。那货根本就没几个人约,反正当天约 什么时间都可以,国内$20块的货色,到这里被你们这些傻逼弄成$350,咋真把客户当二百五呢?
我的JB就是粗大,她说去操她的人的鸡吧都是小鸡吧,没见过我这样大鸡吧的!这是她原话!她说她都收钱了没必要骗我,的确收钱了服务差了说话真了

不要装逼,你d垃圾广东话 我睇得明哦。文化水平好西低b咯 高登仔 你就系低b仔而已,而且你那软jb 3分当8分,可怜兮兮的哦。继续吃你的3分货色 就好,别出来做枪手,报虚假广告宣传。你说这些 车房你开的吧,那3分货 你天天操吧 还是 还不要钱

高登仔 发表于 2017-4-29 02:36
你條自悲嘅白黐食屎狗係度亂吠,每次都要自大咁提 QiQi 話妳 JB 大,滿足自己嘅自悲感

話比你條自悲 ...

而家先諗起(正宗東話), 佢出帖問邊度有得插菊, 我應該立即回帖叫佢返去問阿媽, 咁佢就唔使搵QiQi, 慳番三百五, QiQi又唔使俾人扯頭髮, 受虐待.

fuckme 发表于 2017-4-29 07:02
而家先諗起(正宗東話), 佢出帖問邊度有得插菊, 我應該立即回帖叫佢返去問阿媽, 咁佢就唔使搵QiQi, 慳番三 ...

條死 Cheap 狗鐘意插菊食屎,自小食屎大嘅,食屎就唔駛比錢,食屎食到白癡兼低能夠膽 Cheap 到叫人食嘢唔好比錢

yorkbbs2015 发表于 2017-4-29 04:54
要排队吗?好像那个次货随便约都有空的 根本就是垃圾枪手车房操作。那货根本就没几个人约,反正当天约 什么 ...

發神經! 国内有20块的MM?? 哪裡有? 你試過嗎? 告訢你, 二線城市的髮廊大媽也起碼兩三百RMB一次. 別再不懂裝懂了.

小姐讚你JB大你居然信. 笑死我了. 妓女都慣常讚所有客人JB大, 出來玩過的人都知. 你這個無知的白痴還在沾沾自喜.

所以別再在這裡裝老手了, 大家都看得出你是個什麼都不懂的傻逼.

http://www.azn747.com/bbs/forum.php?mod=viewthread&tid=34863
学生党,什么都不懂,从来没去过,所以不知道套路是什么。但是看了不少帖子,春心荡漾,怎样装老手呢?有老狼带带我吗?