AZN747

搜索

去完 1+1 Spa , 再去左 QQ Spa

好耐冇出PO,但真係應該寫寫, 先入去1+1, 啊姐係咁叫試下啦試下啦,之後我好有禮貌咁拒絕話唔洗,即刻 西面,門都唔開,自己走,算
走去對面,上左去QQ, 一入去靚妹開門,之後睇多個又係啊姐,再睇多個變左啊毛,年紀一個老過一個,真係頂...

最後都係去左鬼佬場算...

淨係想講,乜撚野事啊而家D SPA,汁9晒佢啦

前天去spa玩。去了两间spa,都是只有一位妹妹。问老板才知要过年了,女孩都回国了,现在老板招不到那麽对多女孩啊!好坏只能将就了。

正常啦,所以我不去SPA

不去spa去哪玩呢?apartment妹妹年纪更大,spa有时运气好能碰到学生妹妹

近期的 Spa 真的唔掂。早幾日去了 La Mony 也被當儍仔了 。
開門見到個靚女 身材窈窕長腿。馬上仆入去什麼都 Yes.
脫光後走個肥肥的女子入來。原來剛才那個是reception .這個才是真的。
大概140 磅。死就死喇 。未按麾已經問要什麼服務。
揀了body slide. 但竟然不許我的小弟碰到她的身體。
只許用tissue 隔著。又不能rub. 怎樣body slide ????
最後用手打出來。 那有什麼 slide.  儍瓜一名。

搵唔到女大家都明,我開PO就係想寫,D乜野廣告啊,每日年輕漂亮美女,冇咁大個頭就咪載咁大頂帽啦

你老尾,你地D做SPA既年輕究竟係咩定義? 50 歲樓下都叫年輕?

屌, qq spa 最能廢, 經常double booking 然後裡面成間野得一個洗手間, d 女肯定做完唔能沖涼, 非常邋遢

但係鄰台危老怪吹到Dspa好似天上人間,美女如雲阿

任何人在Spa工作是須要有按摩牌照,雇用或容許沒有牌照的在Spa內工作,店主被發現會被罰款或是被封場。那些年輕小妹,何來時間和金錢去上課和考一個按摩牌。警察巡查較密的Spa,又怎會有年輕小妹在。明白這個道理,見到Spa內全是大媽就

前天去spa 妹子不让摸下面。都是这样的吗