AZN747

搜索

GILLIAN & ANNA @dream4u

最近比較懶好少寫reivew 見今日有D時間黎個一周回顧
唔仔細講啦,打重點
GILLIAN
唔記得23/24歲,沖涼沖得好仔細,有波推有水嘯(用漱口水含,嘩屌又涼又"那"不過幾爽既) 上到床一直kiss kiss kiss,最記得係女上個時超主動,都唔知我屌佢定佢屌我,有種被強姦既感覺 哈哈。有69,可以摸下面。配合度都幾好,主動換姿勢(唔係個D話攰你係上面得唔得個D)。訓練有素??會搵敏感部位 例如會摸下你既小菊花,。不過有一點要講既係對波唔係咁靚,唔知點講。交完貨仔沖涼個時講起沐浴露,叫我唔好用咁多對皮膚唔係咁好,有講起run down呢野樣會唔會好怪好假咁,都係著重feeling,又有講下自己家鄉呀仲送左包公仔面比我,話有正宗台灣牛肉面既風味。到走個時都係kiss緊

RE唔REPEAT 睇銀包做人 不過26號LAST DAY 有機會都想再去 會放係REPEART第2位

ANNA
後生後生後生,重要既事情要講3次,我自己好鍾意佢對眼,真係殺死人,大家可以留意下。係多村出黎玩唔算多,都係近半年左右開始,呢個真係第一次有種沖勁想包起佢,奈何本人係一位屌絲 佢唔係個種持住有樣黑口黑面個D,好比心機做,叫聲唔錯 。不過好少講自己野。 留意反囡囡唔鍾意人地用手同食鮑魚。完事係各自沖涼唔知點解

希望囡囡唔會睇到唔係下次去好撚老尷哈哈哈

唔排除大家有唔同經歷 your face your fate hahaha

your face your fate is a good way to describe ymmv

What kind of 一位屌絲 are you?
My baseline is 300 hr.  You paid 400.  And then 2 from D4U,  Becky sis must like you too.
My hats off to you.

My baseline is 300 hr.  You paid 400.  And then 2 from D4U,  Becky sis must like you too.
My hats off to you.

babyme 发表于 2016-11-12 04:03
My baseline is 300 hr.  You paid 400.  And then 2 from D4U,  Becky si ...

他是一位很有钱的屌絲

babyme 发表于 2016-11-12 04:03
My baseline is 300 hr.  You paid 400.  And then 2 from D4U,  Becky si ...

本身鍾意台妹 Anna 400係抵既

lsy939 发表于 2016-11-12 10:25
他是一位很有钱的屌絲

夠食夠住 唔夠玩 我呢d small potato黎

newbie 发表于 2016-11-12 14:16
夠食夠住 唔夠玩 我呢d small potato黎

你是小土豆管理 ?   失敬

You mean Anna consider face is important.
I am ugly, so should I go in your opinion.

babyme 发表于 2016-11-14 10:51
You mean Anna consider face is important.
I am ugly, so should I go in your opinion.

帖子里的粤语我不是都看得明白。Anna她很善于交流,但看来初次见面还是需要客人主动一些。和脸没关系,我都60几岁的人了,人家不一样很热情嘛,职业精神嘛!