AZN747

搜索

私做紫琦 的同場MM

关闭 [复制链接]
之前因為看了一個747狼友提及私做紫琦同一Condo嗰個又台灣又四川的年輕顔值8.5個mm,即時飛車前往慰勞下自己條恐龍鞭,誰不知俾條粉腸點鳩到一碌一扑!

此乃本狼之賽後報告,與他所說相差成條"長江"咁鳩遠!

體形指數:山東炮
膚色指數:半非洲
化裝指數:好似去鳩咗Halloween舞會咁
年䶖:起碼四張
回頭:HELL NO

大老,果个係边个啊?

條粉腸已經人間蒸發左

是谁说的年轻漂亮的。。

可能嗰個年輕貌美嘅靚女有恐龍症,聽到龍未到鞭先到,即刻借水遁。

私做那有年輕顔值8.5的. 那個狼友不是眼有問題就是腦有問題.

挨千刀的死鬼 发表于 2016-9-30 14:46
私做那有年輕顔值8.5的. 那個狼友不是眼有問題就是腦有問題.

唔好意思,我之前唔記得俾顏值!

夢中~8.5
夢醒~5.8

私做的一般都不会太好看。。。。狼兄小心啊

無釐頭的報告,只見過BongKa說她是風騷老雞,babyme說probably for 80 quickie,何來有人說過紫琦的室友是年輕而顏值8.5。勞煩樓主請指出。
不知道747私做廣告上那個是她,也可能沒有她的廣告,如果是看星島或66網的廣告而踩屎,實在無需要上來注冊及出壞報告為自己消氣。

fuckme 发表于 2016-9-30 18:42
無釐頭的報告,只見過BongKa說她是風騷老雞,babyme說probably for 80 quickie,何來有人說過紫琦的室友是 ...

又喺你條多撚事嘅七把生銹刀!有冇識得呢條撚樣,唔該pm我,等我見識下呢條老坑究竟是何方妖孽!