AZN747

搜索

Mango @ Dream4U 夢給你

一直想試下芒果妹妹, 今日終於有機會.

Booking 冇難度, 一入房間, 哇真人比照片靚好多....有d似年輕時既TVB花旦胡杏兒, 皮膚勁滑, 一條深V"事業線"非常吸睛.
雖然外表睇落幾斯文, 但一開波就主動撲埋我身到, 佢對車頭燈壓落黎搞到我下面硬Q晒! 經我驗證後果然相當堅挺, 絕非一般韓國製"膠波"可比!

囡囡雖然係新手, 但應有既服務都有, CG時我全程施展龍爪手, 越揸越興奮, 徹底搓揉直到變色, 變形為止!
之後來個老漢推車, 邊插邊欣賞佢後腰果幅公仔圖, 又從鏡子倒影捕捉囡囡既淫蕩又enjoy既面部表情, 淫聲浪語不絕, 爽!
男上位作最後衝刺, 囡囡亦相當配合, 我同佢全程車住黎扑, 激戰300回合才交貨.

Face: 8
Body: 9
Service: 9
Attitude: 9
Repeat: Yes

你好淫呀

been thinking of mango, annie or vegan. annie is my number 1 choice, but this is mind changing.

I will need to try her!!

芒果妹妹像胡杏儿?咳,你这眼神。。。
气质上有无辜的味道吧

lz你太夸张了吧,为什么不说妹子已经30+了,还胡杏儿呢,你眼神不好使吧。

五短身材

1346589552 发表于 2016-9-20 08:19
lz你太夸张了吧,为什么不说妹子已经30+了,还胡杏儿呢,你眼神不好使吧。 ...

難道是我眼睛有問題?還是你眼睛有問題?我覺得她不過24。我想21-23之間。

感觉PAMELA 应该还不错

意淫一下年轻版的胡杏兒长什么样