AZN747

搜索
楼主: Greenhead

難忘 私做Candy

关闭 [复制链接]
看起來不錯 想知道價格

luyunfeifei 发表于 2016-8-5 13:14
看起來不錯 想知道價格

雖然被d仆街抹黑,也有人識貨。閣下不怕被扣帽子成為馬甲伙子嗎?標準價120 roses 半小時。

mofoking 发表于 2016-8-4 22:13
我呸,被逮到就开始骂街,垃圾中的战斗机,看你老母三十出头,我去你大爷的。 ...

出头龜,為何咁撚緊張? 又沒説你。你已不是第—次替旦疼契弟出头,帖子也前呼後應。誰才是真正馬甲兄弟,心知肚明。你大爺去屌你老母!

本來都信以為真嘅. 不過第二份 "報告" 就假得太明顯. 分明係冇人回帖要自己撞帖. 唔知寫咩好就夾硬東拉西扯, 又講pokemon又講超薄套.

不過用超薄套做卓頭都幾有創意.

旦疼契弟没有抹黑,yeungyy 为他的女神建立了最少以下几个马甲户口,建立日期和时间是
elle 2015-8-12 20:10
Greenhead 2015-8-13 19:45
Ipsc 2015-8-15 19:58
yanyan 2015-7-3 15:00
这些马甲户口只写一个有关女神的主题帖,出帖的日期如下: **这两个马甲也在别人的帖硬销女神
elle** 2016-4-16
Greenhead 2015-8-16
Ipsc** 2015-9-8
yanyan 2015-7-3 21:36
2015年8月四天之内yeungyy 建立了叁个马甲户口,为的是同一个目的 - 为女神抢生意。只有他自己才知手上还有几多个新马甲户口,照办煮碗为Candy写假报告做势。
我用iPhone和iPad上747,看过yeungyy的"不"字是一朵梅花,而Greenhead的帖也是有梅花的"不"字,两人都写女神,还能否认不是同一人?亏他说得出"d仆街抹黑"。
过去有女神,现在有私做Candy,很明显有人专向"社会最底层为人提出性服务的女人"打关係,有什麽目的?我们自己去想像好了。

mofoking 发表于 2016-8-4 17:35
旦疼哥火眼金睛啊,厉害。

他不只一次说我和你是同一人,在以下这个帖他也怀疑楼主茶树菇和fuckme是同一个人:
http://www.azn747.com/bbs/forum.php?mod=viewthread&tid=20406
自己是马甲户口之王,不同他意见的人便说他是马甲,贼喊捉贼。

HK169 发表于 2016-8-6 01:53
本來都信以為真嘅. 不過第二份 "報告" 就假得太明顯. 分明係冇人回帖要自己撞帖. 唔知寫咩好就夾硬東拉西扯 ...

你講d嘢咁撚似你个仆街大佬,旦庝契弟,他自己唔係講撚咗,二个星期有千㡬个兄弟睇撚咗我个帖子,若是宣傳以經收到作用, 又洗撚出第二个帖子咩, 白撚痴。要抹黑,干脆话你已上撚过去,只见—个丫烏,又冇超薄安全套。Pokemon 現在全人類無論大小都在玩,唔好咁撚out 。我淨係識扯旗,唔撚識東拉西扯喎!

看起來不錯 想知道价钱

今亱旦疼 发表于 2016-8-6 11:01
旦疼契弟没有抹黑,yeungyy 为他的女神建立了最少以下几个马甲户口,建立日期和时间是
elle 2015-8-12 20:1 ...

係丫,我们全部都是yeungyy 的馬甲,又掂撚样? 还有Dragondick,  Look, Luyunfeifei 和Gongbo123兄弟们,我们就用—唱—和去推介d女, 你吹咩?
你知撚道以前有幾多种手寫版,最多人用只有小蒙恬,剛巧我和yeungyy用撚埋—样的版有埋同—个bug, 那又有撚出奇?憨撚鸠。你有冇用埋个屎眼去睇睇,—定有發现。
我看你同yeungyy,才是真正的馬甲,你地就用嗌交形式去推介女孩。各位可以回看yeungyy 的帖子,每篇都有你倆在嗌交,你罵我,我屌你,好撚掂!
撚样尊重下囡囡,唔好撚話她們最底層的人,不懂尊重人才是最撚賤的!

Greenhead 发表于 2016-8-6 16:20
你講d嘢咁撚似你个仆街大佬,旦庝契弟,他自己唔係講撚咗,二个星期有千㡬个兄弟睇撚咗我个帖子,若是宣 ...

咁冇品架. 俾人踢爆就亂咁爆粗. 今亱旦疼講咩關我鬼事呀. 就因為我同佢都覺得你份報告好流所以佢就做左我大佬? 痴線架你?