AZN747

搜索
楼主: mujay1

Nicole@Honeybabe 一日跌兩次錢報告

应该是给换人了。另一帖子里也有同样的抱怨。

dragondick 发表于 2016-6-26 04:08
http://honey-babe.com/model/?m=42

Never judge a book by its cover?

Incorrect. Never judge a tits by it s bra.

只做$300/hr,还搞这种手法,太过了!

bbq2011 发表于 2016-6-26 00:49
為何要俾$100? 俾$20 算閌數.

嘩,俾人睇晒全相,你竟然話俾二十元,未除衫之前擺低一、二十,當係睇辦費就公道。呢道係加拿大,唔好諗似香港咁,㩒鐘仔開門睇過唔啱,道歉都冇句,仲要鬧句,咁大年紀都出來做。

甘搞笑,朝早比Eva打劫完,夜晚再係Nicole度跌$,黑成甘,我建議你都係米出街。。
兄台,兩條女我都試過,兩條女都吾差,個樣和身才都ok架,仲已經有人話Eva,nice和好少負評,
Nicole個邊你講到"黑"店甘,黑到咩都睇吾到,我去果時D燈光光暗適中,無你講到甘黑啦。。

始終各人口味吾同,你吾like吾出奇呀,
但係睇完你兩份"投訴‘,由其是睇到衣句“心念你雞黎噶咋",火都黎埋。吾該,有D文化,有D收養,專重下其他人。你甘樣念就即係睇吾起人地。
仲有,第一眼你已覺得Nicole腿粗,點解吾即刻走人,仲跟入去??嘩入門到沖涼前,我又吾信女女甘勁可以用手全程遮住,間房又會黑到連女女胸大胸小都睇吾到呀?就算你係盲既,坊你吾會寮人地,用手搞下人地,女女個胸大細,心中有数啦。吾洗到沖涼個时先甘驚訝掛,
你根本就吾like條女,加上嚴人地胸細,再加朝早Eva單野,米發老脾走人。頂收你一舊係應該啦,女女陪你,服持你大爺既時間和你也睇哂女女全相呀。甘吾應俾$咩,最吾應該既其實係你吾應該入去,仲話想屌九人?你不于屌九自己先呀

吾洗發誓吾去邊道,我相信D埸都吾想見到你,你甘吾尊重人,睇人吾起,我估你吾只係今晚,之後既日子都要自己係屋企打飛機。。可憐

今嬲其實冇用,人地問你不喜歡D咩,咪講囉。。。

lol probably got switched

Interesting, seems you got the same C9 with me. She is really 雷雷雷! HB goes too far this time, not worth 300 at all!!!!!!!!!

So sorry to hear your story. Don't know they switch girls. It is not acceptable.

Bro, I feel sorry to you. You did a great job on minesweeper.
You must be pissed a big time, so you would write the bad review.