AZN747

搜索

Cora@Honeybabe 田园黑森林

小弟我一直系SEX747净系睇,好少发帖。之所以会少发贴,因为好嘅囡囡大家基本都知道,我觉得好D囡,其他人又唔一定觉得好,个花入个眼。最近睇到HB有倆个表姐妹可以做双飞,最要系真18岁,真系好想去试一试。今日打过去发现Kristy已经唔做了,得返Cora做,老板娘话一定会满意,于是就去试下水。点知我都系太天真。       一入门就发现Kristy仲系度,但系一问就系唔做,话听日就返去温哥华所以唔做。Kristy比Cora好睇D,不过Cora个样就乡下D咯,皮肤黑D感咯。来都来佐都系叼个西先返去。点知一入门就话要俾钱先,我霖:67,俾钱先一定67。不过当时精虫上脑,睇个Cora最少没乱报年龄,都系俾钱先啦。冲凉,就随便洗下,认真睇下个女D行为举止就一个字:捞。一D都没女人嘅美感。好啦,当距西路女算数啦。上床口交时候,狂系度吐口水系纸巾上。感算了,费事叫你含了。我叼距果阵时全程没一D眼睛接触,个样一D表情都没。本来系300刀一个钟,我叼半个钟即刻走了。平时我一定会俾小费,不过今次绝对唔俾。300刀感样个田园风囡囡边个中意边个上啦。遥望Moon,Lemon感样先够胆收300刀一个钟,Sexcat个Baby先240一个钟,你田园鸡好意思净系做300刀一个钟,想半个钟试水都没。挂住以前BABY face个“干得死”一样话系从温哥华过来嘅,真系好想叼多次。

ADMIN:
你好,首先謝謝你終於不是只係睇貼
你內容很多「叼佢个老母」我明白這些是你的助語詞來表示你的怒氣和無奈。你說的那位妹妹看到哭訴因為第一次做已經嘗試每個客人都有一樣好的服務。你都叼了她還要叼她媽實在可憐。所以我把你內容很多的「叼佢个老母」減去了。希望你日後也注意言行吧。這樣會傷到女孩就不好如果她是打滾了多年可能沒有什麼問題, 不過她初下沒多久就傷了。

300 最好玩係Candice > Teresa

睇咗幾個kristy同cora嘅報告都好似係kristy比較engaging D,可能而家姐妹冇一齊做,冇咁比心機。算啦,咪當佢細佬女囉樓主。

JayZ360 发表于 2016-6-4 22:19
睇咗幾個kristy同cora嘅報告都好似係kristy比較engaging D,可能而家姐妹冇一齊做,冇咁比心機。算啦,咪當 ...

净系可以咁霖咯,多谢安慰