AZN747

搜索

淫荡Baby@SexyCat

之前几个月前试过一次 觉得无咩太特别 但bj好温柔好sensual 我个人非常喜欢 所以前几日见到Baby翻左来做 就马上book定个位
一开始book左45分钟 但平时少出来玩 加上下礼拜就结婚了 更加少出来玩 就换成一个钟 多玩一阵

Baby个样对于我哩个facefucker来讲都算唔错 同张相差别唔大 但都有少少出入 真人肥翻少少少 有baby fat
好后生 好可爱 我觉得应该系low 20s吧, 皮肤都好好 都几白而且都几滑
身材同张相出入就大d 真人有baby fat 但唔会肥 所以喜欢瘦的可能要绕道了, 真波 应该有c吧 好柔软好好渣

一入去 baby好热情 有玩有笑 但距英文唔系太好 沟通有d麻烦 不过无所谓啦 有唔系为左去顷计
例牌冲凉 水潇, 但过程好多拥抱同DFK 距因为有少少baby fat 所以好好揽
之后上床 都系例牌前戏 慢游 bj 但我个人好喜欢她的bj 虽然唔会好多花式 但好细心好舒服
之后就女上 missionary 草草就了事了,几个月前好似有见过review话 有个兄弟 太耐了 跟住距就有d唔开心 (不太确定) 所以就快快搞掂了 自己开心就好
一般我好少会约一小时 因为一小时2q对于我来讲太多了 一般1q之后我就好少会想系咁短时间之类搞多次
搞完第一次之后 我地就顷左下计 过程中是不是kiss下我 感觉都几好
跟住重点来了 顷下顷下 距突然间拿我只手 放去距只鲍鱼到 我一摸 哇, 好湿好多水 而且距都几敏感 个样好淫好enjoy咁 之后距要求我伸埋手指入去
距反应更加强烈了 睇到距个样 同埋听到距叫声 我细佬马上又硬了
之后戴上condom 准备来多q 哈哈 戴套过程 距仲一直催我 等唔切咁 一直系度come on come on
第二q 距好好反应 一直系度呻吟同 抓我背 而且好多水! 哈哈 一直叫我唔好射住 距想要更多, 好好feel
之后做左20几分钟吧 我怕时间唔够就射了 但距都仲好似唔系好满足
不过无计 够钟冲凉 要走了

face:8-8.5吧
body:8 depends on you preferences 钟意skinny的狼友可能会无咁喜欢
service + attitude: 9-9.5

婚前使劲玩,婚后好老公,好爸爸,这是淫才。

review不错,lz新婚快乐

how would you compare Baby with Solar?

RealMan 发表于 2016-5-28 17:05
how would you compare Baby with Solar?

I like Baby more

littlea 发表于 2016-5-28 17:00
review不错,lz新婚快乐

哈哈 谢谢

mofoking 发表于 2016-5-28 16:00
婚前使劲玩,婚后好老公,好爸爸,这是淫才。

对啊 要趁婚前多玩啊

congrats u r getting married

Baby is one of the better ones.

恭喜恭喜,結婚後就唔好出來玩喇,我地玩埋你果份