AZN747

搜索

Teresa@Babyface - 最後的戰役 特此致敬Horny仔

話說係長週末最後一日晚,搞完D野翻到屋企,Horny仔搵話悶悶地不如出來吹下水,出來吃完宵夜兩條友坐到天光,吃埋早餐添 其實果日就覺得條友仔有D怪怪地,同我講不如中午一起搵野吃咯,當然係吃女喇 我話其實之前一直想吃BBF只台灣大乳牛Yuri可惜某D原因距翻唔到來而且應該唔會再翻來,心情超難過,距話其實Tereasa都好好吃架,咁我話好喇,反正都要排精架喇,唔乳牛吃點心都ok
約到中午時間,一起去到預約地方,拿到code拿拿臨上去. 開門口體到個20出頭既後生女,好瘦,幾靚女,笑笑口同我講好. 跟住拖手入房,阿女都好淫蕩下,不過我like喔,一邊摸我細佬一邊嘴我,我唔執輸,嘴翻距,一邊嘴一邊unhook距個bra,不過可惜唔係天然,不過型幾靚,而且手感幾好. 話咁快,我就光吐吐喇,距比我手指摸到出晒汁,細細聲呻吟話唔好咁大力啊,我話好喇好喇,一陣先大力插你,距面紅紅點點頭,拖手入去沖涼. 距校好水,一起入去,又用大庇夾我碌棍又用手啜我春袋,好舒服,而且熱吻不斷,跟住跪低含我,有深喉唔係定力好一定會射. 我叫距慢慢來,唔好咁浪費D子彈,距笑吟吟咁話我好討厭,真淫蕩
干完身入房,馬上琴上來嘴我,然後全身漫遊,感覺唔同韓妹,慢D同細緻D,搞到我好sensitive,跟住又來含我碌棍,瀨我春子,眼神超放蕩. 我比距玩佐陣,叫距攤上床,我要吃鮑魚.  非常嫩口,不過有毛,fine我唔所謂,超多水,我條俐上下瀨,距D水搞多我成口都係,距不停moaning,表情好難受,我雙手楂距個波波,距不停大聲叫,叫我唔得啦唔得啦,快D插我啦好辛苦,叼... 我拿拿臨上袋,唔Q使扶住就多水到插晒入去阿女個窿到喇,阿女叫我插大力D同快D喇,我就慢慢一下一下來,下下頂到最入,阿女表情超痛苦,不停叫我要我要,我地一邊插一邊不停攻擊對方既嘴唇,換佐兩個姿勢後實在忍唔住,全部射晒入個窿度. 阿女幫我清潔完攬住我同我傾計,傾下傾下又去玩我碌棍話中想要,我體體時間其實唔係得番好多,我話下次再來喂過你好唔好,與其衝忙做兩次我寧願高質量一次好多,阿女扁扁嘴話好喇,跟住massage佐一陣,跟住沖涼,幫我著衫,比錢,然後送我出門口,中送上情深一吻然後叫我一定要再搵距,sure喇

特別鳴謝Horny仔!我知你應該唔會再上論壇,希望唔再係呢度見到你,搵你要搵既人,做你要做既事,祝你好運

又一个洗手了

萬事萬物,循環不斷,一雞死一雞鳴,一狼死一狼嚎

搞到我都有少少傷感

一同缅怀horny仔,希望他复活

thx for the review

我仲成曰睇horny哥既報吿我仲想睇

頂 YURI翻唔到來?
仲諗住穩佢寫翻篇報告再懷緬下honey兄添

夠淫蕩!
No scores?

bbf有点怕踩雷, 但的确有时候又有好的