AZN747

搜索

Solar @ PandoraGirl

天口㷫 鳩仲㷫
一劑涼茶唔夠勁 誓要穩女去出征
上論壇 睇reviews 選擇多 大鳩鑊
揀來揀去心慌慌 熱門女孩太撚多
飲啖茶 冷靜下 目標鎖定PANDORA
LEMON SOLAR比較下 大波SOLAR要試下
天氣咁熱仲塞車,屌你老味玩我姐
終於穩到town哮屎 街泊唔洗俾money
慢慢等 慢慢等 keeper話要等一等
收到ready即落車 後門ring bell等姐姐

轉眼門口開條lah 條女小似JULIA
可能最近av睇得多 想屌JULIA入曬魔
身高大約五尺二 對波應該未到D
年齡我估二十五 總體評分七點五
除鞋 擁抱 拖手仔
睇住佢patpat上樓梯
入房除衫有人幫
可惜要share沖涼房

人手一條大毛巾
靜雞雞 鬼鼠鼠 攝手攝腳去沖涼
好似偷情咁緊張 老婆訓系隔離房
濕身SOLAR帶著笑 問我要唔要水中簫
我婉拒 佢又笑 真系想即場將佢屌
再入房 叫我躺 睇來想叫我先爽
全程彬彬有禮 我唯有以賓周回禮
禮尚往來 你上我舐  
她手擒我弟 我舌篤她妹
這邊 去毛小鮑 宜細品
翻開外陰見粉紅
那邊 簫聲陣陣 舌動頻頻
甦醒的肉蟲扯到衡
我翻身 一樹梨花壓海棠
壓海棠 海棠小嘴對上我
對上我 嘴內交戰脷疊脷
脷疊脷 下體同步啪啪啪
啪啪啪 啪啪啪 啪啪啪
唔錫嘴仔抓手仔 抓住手仔震波仔
震波仔 好好睇 激烈搖晃shake shake shake
換姿勢 抱起伊人再發力
再發力 上身緊抱下體出力
啪啪啪 啪啪啪 啪啪啪
出邊天氣夠曬熱 房內竟然更加熱 摩擦摩擦熱熱熱
光加熱就等於火 我加SOLAR就等于。。。出火?嗯
高溫瑜伽消脂 高溫性愛殺精 我倆翻雲覆雨 大汗淋漓
啪啪啪 滴滴滴 啪啪啪 滴滴滴 啪啪啪 滴滴滴
最後狗仔衝刺 竟有意外發現
原來美景不只胸前 背面更令我有射意
抓股 狂推 抓股 狂推
狂推 狂推 狂推。。。

事後 和SOLAR依偎在床上 閒聊打發剩下來的時間 能感覺到房間內還瀰漫著剛才散發的荷爾蒙 還有那體貼的熱空氣
沖涼干身 SOLAR又逐一將衫褲襪給我穿上 我虛偽地拒絕她半跪式幫我穿上襪 然後遞給她140+tips 佢數都唔數就拉我落樓
臨尾擁抱kiss goodbye

天口㷫 鳩仲㷫 不過都唔夠SOLAR㷫
可能就因為佢叫SOLAR 連間TOWN哮屎都㷫埋

最佳部位:腰
最佳視覺效果:擘腿后入

好文彩

樓主戰報簡而精,睇到小弟鳩又㷫。
奈何時間不允許,要不再找Solar對!

JayZ360 发表于 2016-5-26 08:09
樓主戰報簡而精,睇到小弟鳩又㷫。
奈何時間不允許,要不再找Solar對!

鳩㷫佬大戰SOLAR妹之擇日再懟

thx for sharing.

好生动的review,可惜身高只5尺2可惜了

fakerryu 发表于 2016-5-26 11:08
鳩㷫佬大戰SOLAR妹之擇日再懟

既然後面有美景,何不開套新戲名!

「太陽的後裔2之乳後春光」

littlea 发表于 2016-5-26 12:18
好生动的review,可惜身高只5尺2可惜了

我本人認為妹妹不只五尺二。

半小時做齊指定動作,好利害,陰勁陰勁