AZN747

搜索

Roxy@AsianSexyBabe, 遲來的約會

幾日前係家中休息,忽然收到消息話Roxy妹妹回歸,心中那股獸性又再次被點燃,當然致信Vivi姐,得知最快拜二可見,馬上應允.
呢兩日療養生息,務求以最好狀態去見妹妹. 經過漫長的等待,約定的時間終於來臨喇,兄弟我沐浴更衣,帶上銀彈前往妹妹的閨房. 上去前買左Bubble Tea,要讚下Vivi姐,因為有個傻佬狼友放飛機,所以我可以提前上去,Vivi姐又text又打比我,叫我快D去餵飽阿妹,點話點好喇. (BTW,Vivi姐把聲幾好聽) 去到後,阿妹開門,終於見到你喇. 話左眼影,好瘦,皮膚ok白,頭髮好長,唔係話係短髮既咩???跟著阿妹等我除左鞋拖我入房,仲話我著得好是正 入房見到阿妹有裝飾過間房,有串好得意既小燈膽係地下,有把風扇仔???阿妹主動幫我扒光豬,不過距一路扒我一路嘴我,好香,而且有moaning,只手又落我擋下摸我只雀,唔硬都唔得喇. 嘴左5分鐘距話乖喇去沖涼喇,都唔知邊個唔乖喇?
入到沖涼房,校好手,距放D泡泡係我手度叫我啜落距身上,距都不忘搽到我全身係泡泡,手掌由我patpat掃到雀仔頭,好舒服,轉身衝乾淨後,來個水中蕭,距眼神好風騷,眼神不停有交流,我發現再咁落去一定比距就咁KO我,立刻叫距慢慢來,距笑笑話,原來我好sensitive既,之後抹乾一起翻房
翻房後,距要我訓低,然後開始距既漫遊喇,果然係高手,節奏快慢不一,包括面積好大,nipple,腰,菠蘿蓋,小腿,大腿內側,袋,棍,頭全部都被距遊歷過,而且口手並用,之後我叫距訓低,我要吃下無毛鮑魚,阿妹鮑魚,寧捨不同,跟住69,然後距再吹左3分鐘,距話快D插我喇,好好好,插米插
距用口幫我上袋,用左小小KY,先係坐蓮,然後話狗仔,最後傳教士出貨. 不能不提係我射完後,距仲不聽扭腰同patpat務求榨干我,不過感覺好舒服。除袋後,又用手chok我,差小小就比距chok翻硬阿 我知阿妹係煙民問距不如整只事後煙,阿妹話好啊,開窗後,阿妹幫我點煙,又拿Bubble Tea同我一齊飲,距扒係我背脊上果種感覺好似好似女朋友. 吃完煙我地翻房坐傾計,傾左好耐下,知道原來阿妹上次翻來就做左4日跟住去左大溫果邊穩朋友,距依家頭髮係駁髮來架,距中意係NY同MK呢兩個location喇,傾左好多好多,傾到過曬時,係我提阿妹不如去沖涼先喇,距先笑笑口拖我去沖涼.
沖完,阿妹幫我著衫,拉褲鏈,我放低錢阿妹無數到,等我著埋鞋,距中咩我個公民包問我距咩得好唔好體,真系一個傻女!出門前又攬實我叫我一定要再去穩距喔,好,一言為定
希望可以好快再見距喇......

Thanks for your report Bro. How is she compared with Lohan and Ella and Babie, Catherine?

I haven't seen Lohan yet but she will be in NY soon
Ella is not the same type to Roxy, on the other hand I think Cat is similar to Roxy, GF type
Barbie is more dominant during the whole session, Cat. Ella and Roxy has their routines but will let you get behind the wheel at certain point lol

遺憾小弟很抗拒煙味,昨天再會roxy時吻到明顯煙味,胃口減半。記得當時廳的窗帘開住D, 現在回想應該同之前狼友食完煙。可惜這次repeat 化學作用缺佛,不會再去,不同大家爭了,反正她肯定排長龍的了。

I was going to ask how your rating on Face compared to B and C, but unReal Man beat me to it.

Latecomer 发表于 2016-4-19 21:18
遺憾小弟很抗拒煙味,昨天再會roxy時吻到明顯煙味,胃口減半。記得當時廳的窗帘開住D, 現在回想應該同之前 ...

咁嚴重,細佬10年煙民,呢個無咩所謂喇哈哈
距條龍應該長到去North York Centre了吧

Apoc 发表于 2016-4-19 21:18
I was going to ask how your rating on Face compared to B and C, but unReal Man beat me to it.

Hmm I think Cat outrank Barbie and Roxy a little bit, Roxy is the same level as Barbie. Hey I speak on my behalf, it just a piece of opinion from mine

Oh oh... i'm allergic to cigarette smoke.  Forget DFK, I'll just Daty for 45 min.... I hope my JJ wont be affected.  Then I become unReal Man!

momo175 发表于 2016-4-19 21:21
咁嚴重,細佬10年煙民,呢個無咩所謂喇哈哈
距條龍應該長到去North York Centre了吧 ...

Momo兄,老實講,我每次讀到兄弟同mm煲煙,都好羨慕個意景。可惜煙非吾所好,無福消受。
不知工作時食煙是能滿足大部分還是小部分狼友的需求呢?

momo175 发表于 2016-4-19 21:23
Hmm I think Cat outrank Barbie and Roxy a little bit, Roxy is the same level as Barbie. Hey I spea ...

Barbie was amazing today.  The best ever!