AZN747

搜索

Moonwaiting 客服投訢

緣慳一面之報告。

未開放前,我去過東莞。當時係黃腫腳,不消提嘅環境。廿幾年前,東莞開始漸露頭角,乜嘟有得玩,唯有恨自己生不奉時。奈何..........

睇咗報告,決定去增廣見聞,開吓眼界。

預訂好順利,諗住到時候可以 "大展拳腳"。點撚知比條朴街電話接待員玩撚到我一肚火。

今朝公事嘟幾多,就來夠鐘,我就走夾唔透,用高速直放。

就來到目的地,我先俾MW一嗰電話,話我快到啦,可唔可以俾嗰 BUZZCODE 我,以便慳啲時間。佢話唔得。叫我到再俾電話佢。冇問題。

到咗,我又一嗰電話。佢話你入地下停車場先講。嘟冇問題。

入咗地下停車場,再去一嗰電話。佢話你泊好車再講。

我開始火滾喇。因為佢從來冇話停邊度,你叫我點停? 再講,好多大廈地底停車場入低啲, 可能冇電訊,到時就叫天不應,叫地不聞。

我就話,你再唔俾,我就走頭。

佢唔信,以為全 GTA 只有佢有 PUSSY 賣,唔肯俾。我就 "挑",眼嘟唔駛眨,掉頭就走。

咁就興合合來,一彈未發就收兵。

跟住我用電話同 ANDY 投訴,個條死女包先 TEXT 停車位置,BUZZCODE。 我心想,既然你要俾,店解要諸多流難,趕走啲客呀?

I thiught u are a regular customer at MW?

Definitely no reception in that underground. I got into the same issue and I had to drive back outside, text the keeper and go back in again... which wasted more than 15 mins.

Not saying it's the keeper's fault as they are trying to keep the MM safe. But sometimes they should understand some basic things like reception in underground, which is not really reliable. Hope you have a better experience next time Dragon sir.

這個女接線係好差,態度又不好,Kitty 差很遠。
上星期我早一晚预約第朝nara 十二点,諗住無問题了
笫朝十一点多打电話給呢個八婆問位置,点知佢話無返,
重同我講,應該當天再打电話confirm,以前kitty 和scarborogh 那個女仔會主動打給我confirm的 。態度悪劣。

過两天再约 nara 她説沒放過假。nara 的英文很差,不知是否聽懂

UP 啦,我都觉得个听电话好烦,入地下停车场无信号啦,用脑林下都知道,

I'm amazed by the efficiency of the admin here. Nice title!

Happened to me before too. I had to walk up to call.

提示: 该帖被管理员或版主屏蔽

偷偷爆料:

相信龍王首先在747嚟一個火龙咆哮然後再去個Pussy竇嚟多個龙鳩喷火將其燒鳩到變燒豬!