AZN747

搜索

滿威庭引進東莞式待奉女優 Vanessa

上次同大家報告 Nara 白滑靚鮑都差不多成個月,過去呢個月,細佬有公事在身要返去大陸睇版。當然呢個淫蕩公幹trip我都食唔小囡啦!返到黎多倫多個多星期,一直都念念不忘佢地既十八般武藝,見到滿威庭有位囡囡Vanessa 係祖國進口,向安哥打聽之下,得知囡囡乃性愛高手,師承正宗大場,調情服務為之一絕!雖然係滿威庭食韓妹最抵食,但我真係好掛住東莞式既玩法,所以決定會一會佢!
上到房 Vanessa 早已準備好等我大駕光臨,第一眼見到 Van ,質素比我想象中!年齡應該廿六七..夜場性感妝容,一雙鳳眼加上溫柔既眼神,我完全期待同佢大戰兩個回合!
打過招呼寒喧一番後,佢就禮貌地招呼我坐低,幫我除鞋除襪。正宗大場既服務係乜?一定係當妳係皇帝咁服待!
入到房我只係攤開雙手,佢就完全自動波幫我除衫除褲,當我除清光後佢就主動拖我隻手去摸佢對波,一對天然 B 級尾既真波彈手好揸,佢亦一手劣住我條微硬肉腸,好挑逗咁問我想點玩?無左溝通既障礙,我亦毫無保留同佢講“我想重溫國內皇帝式既享受..同埋可以投入多點感情咁屌妳鑊勁既!” 佢聽完之後笑到出聲...之後氣氛亦輕鬆番。
雖然多倫多無水床玩,但佢幫我沖涼亦都好有服務。全身搽滿梘液去擦我全身啦!一路打車輪,一路用條股罅去磨我條棍啦!跪低一邊用手指挑撥我菊花,一邊吹出最高技巧既水簫!
出到房,我地喺鏡前互相調情,濕吻纏綿..之後佢就要我上床去好好享受佢用心為我做既服務!我趴到床上之後,身體完全由佢擺布,佢先幫我全身搽勻潤膚露,然後加上暖水。使到我兩個既身體比起頭先沖涼時更滑!佢就用一對天然柔軟既乳房,遊走我全身。有意無意用佢已硬起既奶頭去刺激我既膊頭和屁股!再加上佢濕滑既舌頭,主動攻擊我所有關折位置,舌頭喺我大腿後既關折位不斷打圈,一陣蘇麻直接湧到我條淫根..!
Vanessa 比我既的而且確係我喺多倫多得到最好最舒服既享受!當背脊既水開始乾,佢就要我反轉面向上,然後對我最重拖故技!咀唇和舌頭再次遊走我正面全身,一路打車輪,一路上下上下咁磨我身體!當然我兩粒 lin 頭,同一個龜頭都係佢主要用口去服待既部位!不得不讚, Van 含撚既技巧係真正既亮點!快慢有節奏,輕舔和猛啜運用得宜,有幾次我都想口爆就算!但 Van 落力既待奉,我都係決定第一 Q 係要插爆!
佢口中慢慢吐出硬棍,一路舔上到我既耳珠,一條滑舌鑽進耳內並說出一句...
“老公!我下面流緊水濕哂喇,你可唔可以插實佢唔好比佢流出黎呀?”
佢以為我聽到呢句後,我會瘋狂咁去抽插,去屌佢!點知我一個轉身將佢壓喺床上..回佢一句...
“我唔係妳嗰個,餵妳唔飽既廢柴老公!我係妳每晚都求我比妳含撚既情夫!”
我以為佢會再笑到出聲,點知佢張咀半開講“我真係想要啊..屌我啦...我愛你..屌我啦!”
我一手伸向佢下陰探去...輕輕撥開兩片陰唇..果然天然真水流到我既掌心...
呢刻當然趁機提槍上套,雙手抬高佢早已擘得開開既大腿,沉腰一頂就直搗桃源!
其實屌西用傳統既體位..呢個對於雙方都係最舒服既位置!當我想欣賞佢既表情時,就挺身抽插..當激情想瘋狂濕吻時,又可俯身用舌頭和龜頭同時入侵佢上下兩個入口。不消三分鐘,我儲了個多星期的第一炮,就喺佢呻吟得最大聲既一下間,結結實實爆射佢體內!
爆射後,Van 完全無意比我拔出,佢緊緊夾住依然挻身既肉棍...緊緊攬住我去狂吻...好老實講,Van 呢個舉動完全令我得到最大既滿足。
呢次喺滿威庭再享受到呢種國內式既服務令我感到驚喜。雖然地方所限,未能好似東莞君悅玩得咁放,但 Vanessa 絕對比到我東莞待奉系囡囡缺少嗰份用心。
當然我地當中既對話有幾多係虛情假意我心中有數,但對於我黎講,我佢呢份態度就十分欣賞受落!
比分時間:
相頭:我比7.5分,雖然未算好靚,但絕對係夜蒲索女,見到會想上佢!
身裁:我比8.5分, 天然 B 級尾真波,彈手好揸!有腰唔肥,而且佢雙腿都幾幼幾靚,我一度想叫佢著住對絲襪比我屌!
年紀:應該26,27
技巧:爆分!暫時黎講,我食過好食最有 heart 既國內囡囡!
態度:唔駛講都係爆分!想點都完全配合!
返啅指數:相當高!話哂呢種正宗東莞式享受,真係唔知去邊度搵!
最後溫提:身為男人,玩還玩,最緊要互相尊重!我嘆到既服務,其他人又未必嘆得番!如果囡囡唔願意,都係唔好免強喇。

惡法當前,我必須要話,以上內容全是虛構,如各路師兄弟有雷同享受,實屬各下之褔!

http://moonwaitingvip.com/4404-2/

佢係湖南人喎,點解會講廣東話,真嘅?

睇你份報告,我鳩嘟硬埋!  

totally fake report,good story teller

写的跟小说一样。。。看到我也硬了。。。

dragondick 发表于 2016-4-16 15:19
http://moonwaitingvip.com/4404-2/

識講小小!無吹水!

messi 发表于 2016-4-16 16:13
totally fake report,good story teller

我寫假?on 9

上礼拜去过,觉得很不错啊,态度很好,也很主动,花样也很多

不吃鱼的猫猫 发表于 2016-4-16 21:06
上礼拜去过,觉得很不错啊,态度很好,也很主动,花样也很多

多花樣玩下開心 d 嘛!
我地呢班老狼,純情小妺妹真係唔啱玩!屌西絕對要睇對手,有來有往最好玩!

我撐你RBL哥!

最鳩慶就喺呢種on9頭,又唔鳩出帖!一鳩日話人哋吹,只有佢講真嘢!人哋花鳩咗成担心机寫,呢啲儍鳩為咗欏2分,就亂鳩咁寫幾個字,專鳩門攪破壞,正一冇貢獻嘅一班含家拎!

写的可真有画面感小弟佩服佩服