AZN747

搜索

Mico 私做

寻日去到市中心辨事, 之後当然想搵食, 搵来搵去, 好似uptown多野食.

但係又劲肚饿.唔食唔得. 睇到有间係唐人街既MICO. 睇下报告唔多, 一两个报告. 都係正面.

咁试试啦, 佢把声淫到爆, 真係唔去都要听下.

废话少讲, 入正题. 先打分.

外表7.5分, 服务9分, 身材9分, 环境8.5

外表, 有化妆, 我锺意呢种, 起初外表思文,但内心淫荡. 大概26-29岁

服务, 好细心, 有一齐冲凉. 佢自己享受之馀都有问我爽唔爽.

身材, 高高唔肥, 双乳都几大几正

环境, 佢写唐人街, 老实讲, 我起初都谂下打唔打电话, 以为係又旧又臭, 原来係不错既, 清洁.

楼下仲有乾净既高级髮型屋, 所以感觉更高级.

个人玩得过左少少时间, 但可能下一个客未到, 冇投诉冇收多.

开心所以我都有多俾佢. 如果下次再去DOWNTOWN, 应该都会去玩玩呢件!

不过私做一般都长的不大行

any info on parking? thanks

DT 好远啊 来回一趟不容易

Where is it in DT? Last time I called is on queen and broad view too far for me. Is there a real Dt location?

大約 downtown 邊度呀?

睇佢網頁嘅相,好似嘟幾養眼喎!  

一般私做的年纪都比较大