AZN747

搜索
楼主: 派他克吹克

Farewell Toronto – My 4 Days Bachelor Party (multi reviews)

tomsiu 发表于 2016-4-14 02:53
This account is shared by two ppl. ~~~~ Why share (same pants)? Reasons?

Are you both "doing" the ...

Same with GF, spouse ??

US vs Canadian version ??

Is it why US is weaker because you spent all the US here.  Supply and demand, you know.

cuite也是我的菜,哈哈

楼主的菜好少呀

You'll come back. They always come back.

强大呀。一天这么多次 平时健身吧

tomsiu 发表于 2016-4-14 02:53
This account is shared by two ppl. ~~~~ Why share (same pants)? Reasons?

Are you both "doing" the ...

Technically we all are sharing MMs here.

看了老兄這樣拚了命的玩, 真是讓我們住在多倫多的狼兄狼弟汗顏阿

国际化的经验「美國」"老"司机:

相信你已经遭受多年无性的折磨,因此才会产生如此丰富的性幻想!

老年人莫说是一日3鑊,就算每周一鑊都可能会唔见到明年的今日!

临别忠告:加拿大,即使你如何努力的去挥挥你的牙签,只能在加拿大挑挑MM们的牙缝,绝对带不走我们任何姑娘的!

要说鲍鱼紧还是以前moonwaiting的一个叫sushi的cbc最紧,夹得我都射不出来,真后悔只找了两次。

加币贬值了您老赚大了。我猜您是纽约的吧?隔个湖就能操to的资源了哈哈