AZN747

搜索
返回列表 发新帖
楼主: 七把刀

私做Selina另一睇法

三張幾野的私做,自會有三張幾、四張幾、五張幾、甚至六張幾的顧客,她們不怕沒有生意,只是怕有人寫報告誇大缺點,又或是同行借寫手的假報告打擊自己。廿多歲的年輕人,是應該對私做廣告抱著視若無睹的態度,找車房女也只不過是多廿元到四十元左右的消費。何必找完私做之後,回來寫揼春袋報告呻笨。

fuckme 发表于 2016-4-11 20:02
三張幾野的私做,自會有三張幾、四張幾、五張幾、甚至六張幾的顧客,她們不怕沒有生意,只是怕有人寫報告誇 ...

都唔知你嗡乜?踩中你條尾咩?

Sorry喎,我唔同你喎,你中意自己揼春袋(希望你唔喺用鎚仔)而我個春袋喺用嚟俾女㖭喎!

似乎寫手嗰個喺你喎!以前你專為啲揼骨妹抱打不平!私做又有你份?

咁中意抱打不平;你啲武功一定喺頂瓜瓜!唔通你喺宇宙無敵甄子丹個老豆?

七把刀 发表于 2016-4-11 21:32
都唔知你嗡乜?踩中你條尾咩?

Sorry喎,我唔同你喎,你中意自己揼春袋(希望你唔喺用鎚仔)而我個春袋喺 ...

唔好意思,我叫後生仔唔好搵阿姐阿姨原來係得罪咗你。以後就唔好睇我寫乜,棧激親你。

fuckme 发表于 2016-4-12 14:03
唔好意思,我叫後生仔唔好搵阿姐阿姨原來係得罪咗你。以後就唔好睇我寫乜,棧激親你。 ...

我真喺要叫聲你做大哥!呢篇鹹文我先喺樓主,好似喺你自己閃入嚟發嗡瘋嘅喎,你邊一條線覺得我有興趣睇你作嘢?你同我定喎,你激我唔親,反而我覺得啲呀伯俾激親多啲囉!

又多左個mono

个人觉得如果不看年龄来说的话其实她还不错,起码功夫一流。。。。。尤其吹功堪称一流

昆虫 发表于 2016-4-14 21:46
个人觉得如果不看年龄来说的话其实她还不错,起码功夫一流。。。。。尤其吹功堪称一流 ...

因此我的帖子才给予这么高的服务评价(9.5)同时亦有提到此MM的吹功火候属于高超之类!你回头再详细再读一篇試試看!

至于年龄方面百分之八十以上的MMS都是三十出!這已算是正常了!

唯一缺点是口水多过茶!讲太多耶穌!

七把刀 发表于 2016-4-14 22:15
因此我的帖子才给予这么高的服务评价(9.5)同时亦有提到此MM的吹功火候属于高超之类!你回头再详细再读一 ...

是比较喜欢说话。。。。个人觉得喜欢技术的可以找她试试看!