AZN747

搜索
楼主: iamawolf123

私做joey

中肯中肯,中不中还是要靠自己去啃,鸡巴就是衡量的尺,5寸就是好,2寸就是差。$120的货色,有脑的自己看着办。

至于影响生计不生计,一篇好报告,一篇坏报告,正负抵消,要真是美女约的人早排队了。写报告的太高估自己的价值了吧。

Horsedick 发表于 2016-4-2 16:20
我看完這報告,不得不有感而發。iamawolf 兄,你就是有錢出來玩,人家只是想搵餐苦飯吃吓。舒發個人感情當 ...

師兄, 唔好太認真, 出得嚟玩唔係爛仔, 大家使得起錢有的是風度, 只不过, 开帖开足咁强大火力,  哈哈哈哈, 我都係见过一两次, 一次喺香港 某 屈鳳姐做變态嘢, 唔ok, 就喺1x1开行火力车埋去, 另一次, 喺呢度, 又係.... 不过呢次未出帖, 嚴格講未出 某 姐下文唔想寫, ,,,, 其實, 都係金句, 唔係做善事, 唔啱可以走. ... 另外,  樣靓唔靓, 叨... 叫我点粉樣形容呀?  

jj8848 发表于 2016-4-2 18:32
I have never written a report here, but I really cannot bear someone writing something unreal.   Hon ...

今天刚注册的马甲。

早上注冊,限制出帖時間一過便寫抱不平回帖,基於環境因素,I would read it with skepticism.

...谢谢你的报告

mofoking 发表于 2016-4-2 19:04
今天刚注册的马甲。

師兄,新狼老狼头次出報告唔係讚就係踩架喇,新人出帖怀疑正常,我张帖由几位老狼都有评语交流,這就是呢个论坛交友最大利益。你有冇发觉我一直係呢张帖上讲嘢,唔捞起我张新人帖,喂師兄,嗰张帖其实先致最似交流交狼友心得,有老狼懐疑,有老狼比中肯意見,有新狼彈,有彈有讚,大家咪几开心!而且睇落係真係大家都去过。又講返轉头,我想做寫狗,都寫碧,8,娜等车房,起码有5个埸任我打关系。 26-31属中女,私做多属中女呢个共识唔知你認同否? 而 !!  我喺呢张踩帖上留言,冇喺自己张赞帖开论战,係寫狗,定係(鸡屎虫),对顶帖,吸引眼球或嗰位揾食嘅,邊个係最大得益者? 一定唔会係条女先啦,傻豬師兄.  咁你話我係就係啦,嘻嘻。好喇,我就真係唔想再為呢个名题講咁多福尔摩斯推理。最后,都係嗰句,人人口味不同, 出嚟玩,唔係做善事,唔啱就走!   唔阻你喇,咖菲貓同FUXK ME 師兄。  bye bye

楼主好像很猛的样子

I like reports like this, just tell the truth, it is what it is.