AZN747

搜索
楼主: iamawolf123

私做joey

RealMan 发表于 2016-4-2 09:58
only way to tell, is to go and find out yourself. I pass.

師兄, 你就講得啱喇!  不过 真係要加多句。 唔啱真係唔希望狼友去做善事!     以下更加是个人见解,,,, 就係, , 條女又好, 條師奶又好, 在楼主笔下 寫 " 看到了尊容之后,略感不适。所以什么服务对我来说都只是浮云。我是第一次hunt完之后有恶心的感觉. ""  咁  "竟然" (不是既然), 楼主師兄 佢 咁都上得, 咁两位当事人当时又冇黑布蒙头, 咁又何苦笔下如此涼薄, 更何苦委屈自己.  唉.  以后報告都唔知点寫好.  

sowhere 发表于 2016-4-2 09:37
这样一来,还真不知道应该那个更靠谱啦。

唔啱掉头走,, 真理 !!

fuckme 发表于 2016-4-2 11:36
一個是兩年會員資格,寫過18個主題帖,一個是為出帖而登記做會員,吹噓一番,寫手就是期望有你這類不懂思 ...

very valid point! I wonder who are the beneficiaries?

私做的问题都是比较老,

weiyinghua 发表于 2016-4-2 15:06
私做的问题都是比较老,

Not always. Lucy from Vancouvet, formerly with Toe88, went private on her last visit. She was young and HOT! One of the Best!

RealMan 发表于 2016-4-2 13:43
very valid point! I wonder who are the beneficiaries?

師兄又讲得啱喇, 受益人是边个!  大家都出來玩咁耐, 受益人反应同得不得受益人同樣都会有反应. .  即係咁, 如果做寫狗, 係加拿大我寫埸邦Keeper寫, 肯定收獲大过私做, 起码有得平D揀嚟插, 寫私做, 旧几水唔到, 大家冇话洗唔起, 狼的性格, 玩三鑊够未.講着數, 我寫??@???? 重有數啦!  ok, 相信計贴論嫖資歷, 咁我算細路仔喇, 咁各位老狼有冇听过有客人要求柯X柯X或者飲女X等变态嘢呢? 所以, 我睇咁耐報告, 有唔对办, 一, 掉头走, 二, 跟贴叨(以前1X1网). 好少见咁強大火力..... 報告交流啫, 都話Bill 師兄報告最高質中肯啦. 喂, 事先聲明, 我唔識Bill 兄, thank you Realman 師兄.

justhavefun 发表于 2016-4-2 15:46
師兄又讲得啱喇, 受益人是边个!  大家都出來玩咁耐, 受益人反应同得不得受益人同樣都会有反应.  ...

yes, i agree. we all benifit from truthful reviews. Win win Win! Customers win, Mms win and Agents Win. Untruthful reviews, , still 2 winners! 2 out of 3 Aint;t Bad!!

RealMan 发表于 2016-4-2 16:06
yes, i agree. we all benifit from truthful reviews. Win win Win! Customers win, Mms win and Agents ...

totally 佩服 !! 有高視野高度. 睇嘢够全面 !!!!!

justhavefun 发表于 2016-4-2 16:15
totally 佩服 !! 有高視野高度. 睇嘢够全面 !!!!!

thank you! 小弟愚見!

我看完這報告,不得不有感而發。iamawolf 兄,你就是有錢出來玩,人家只是想搵餐苦飯吃吓。舒發個人感情當然可以,分享也是報告的存在的價值。但是不是叫你寫論文。你試想想如果她真的生個小孩,樣子也不是大美女,為何仍要做這一行。不是為生活的話,莫非為興趣?建議你如果下次感覺不合你的要求,甚至相讓大家知道,請手下留情。

我不認識這個Joey,還未去試,但可能會去見識吓那一位狼兄比較中肯。有禮地離開總好過表揚自己要求高而影響人家生計。如你說某某態度或服務有問題,那就請寫多兩篇