AZN747

搜索
楼主: justhavefun

新手發帖 ! 私做Joey !!

哈哈,Bill 兄話睇唔過眼,要出聲,指出MM係面6分嘅中女重有肚腩,而且得 A+ 胸,A+你隻手都揸唔晒

Lulukai 发表于 2016-3-30 10:13
写的这么好,约了周末的,如果没有这么好,真的要叼你

等睇你台戲

dragondick 发表于 2016-3-30 11:35
Member only a few days ago, #2 blocked by Adm.  View with skepticism!

果然係龍睛火眼

我要龍精,唔要龍睛!  

高登仔 发表于 2016-3-31 12:00
哈哈,Bill 兄話睇唔過眼,要出聲,指出MM係面6分嘅中女重有肚腩,而且得 A+ 胸,A+你隻手都揸唔晒 ...

隻手可能有些小細。D相都嗞得好犀利下咁喎

dragondick 发表于 2016-3-31 07:10
skepticism = needs 3rd party verification, not shooting you down.

totally agree (s).  交流而已。 迟D爆D衰服务,呃人的。ok.

bill 发表于 2016-3-31 11:02
實在真的看不过去,就分柝而言,如果容貌可以給8,加上服務爆燈再加上獨門秘技,不出三天價格己經可以上漲 ...

哗!!師兄,你去做埋家访?  重之,多多交流!  u are very nice...

高登仔 发表于 2016-3-31 11:54
比師兄自己幻想個真樣

高登師兄,比真相打马赛克,算好啦,讲真,人地做呢行一世咩,比条后路人地都唔过份啦。

bill 发表于 2016-3-31 11:02
實在真的看不过去,就分柝而言,如果容貌可以給8,加上服務爆燈再加上獨門秘技,不出三天價格己經可以上漲 ...

師兄報告高质!,有风度!请受小弟一拜!!! 真的各花入各眼。

我一向對新會員的報告都是view with skepticism,根本不是報告,是十大優點表列書,催谷生意。沒有有bill兄的指出,以下這些缺點便被隱藏:30+說成是26 27左右,有少許肚腩卻說「走肥」,A+胸說是一手揸唔晒。有8分的臉而又在酒店,又怎會收這個價。肯收這個價錢是不愁沒生意,這個推介帖,寫得肉緊了一點。