AZN747

搜索
楼主: Lakesideguy

TheLadySue - Indy

RealMan 发表于 2016-4-12 17:23
I only show my body to females that I have sex with. you can ask any of the girls I have reviewed, ...

醒小小啦!MM基於職業道德而唔唱衰你啫,其實啲MM當啃米田共一樣咁啃你,每次俾你攪完啲MM其實喊到一売眼淚...隂公!

至於我又唔同,如果你真喺吹作,我實噃嚟呢喥唱到你面都黃,你吹得我賬咩!

7samurai 发表于 2016-4-12 17:34
mesomorph 6'2".   I'm not insecure to have the need to monitor my bmi when I take Muay Thai and Ha ...

非常好!泰拳和合气道都相当不錯!加拿大教合气道最勁嗰个就喺黃仁值,以前他在Danforth 附近Pape喥開教室,当时他已是黑带十段!曾经教过成龙,洪金宝!拍过好似係蛇形刁手以及李小龍嘅猛龙过江或龙争虎鬥其中一部。我非常欣賞他老人家!