AZN747

搜索

小洞記之 Miki@AsianSexyBabe

星期六走左去唐人街食飯比條粉膓撞花左陪車、人又走左、成晩一肚火。今日一定要下火、見到有條新妹妹就去左試、地方好方便係一坐大下、不過唔哂通過大唐好方便。入到見條過得去的妹妹、地方裝修幾好非常摩登、入房幫我掛起衣服、然後洗白白。冇水簫不過唔緊要、去到房裏嘴左一陣,然後慢慢去下面、我也慢慢地張我的咸豬手摸下鮑魚、摸左一陣濕囇、我拎左個套穿上了我的手指慢慢地放入去,過一陣越來越濕,我張第二隻手指放入去、不過放唔入。。。。。然後就玩咸濕仔大戰小洞妹、我上她下、兩下輕一下重、叫聲也是一樣的節奏。今就出左了。太緊了、把我的小弟夾到五十下都搞唔到。。。。
Face: 6 ( Normal HK MM look. Not good not bad )
Body: 6 ( A cup, Nice butt, very meaty.)
Service: 7 ( Hang up my clothes, no water flute, no DFK.)
Attitude: 8 ( was a bit cold at the beginning but warmed up after)
Hole: 10 ( super tight, tightest SP i ve been with)
Skin : 8 ( Smooth everywhere except chest area)
Unshaved but not a bush.

Oh. and the picture on the website accuracy level is 0.

粉膓撞花左陪車、你个咸濕仔撞开小洞妹

淫兄身体真是好,miki是原来的那个hk 妹?

Bigcom 发表于 2016-3-20 14:41

撞到她出

jackchen 发表于 2016-3-20 15:42
淫兄身体真是好,miki是原来的那个hk 妹?

新的應該

omg face is a 6, damn lol shes not on my list anymore

sexyandcity 发表于 2016-3-20 16:39
omg face is a 6, damn lol shes not on my list anymore

Lol sorry: but you know me im harsh on the face.

hornyme 发表于 2016-3-20 13:55
Face: 6 ( Normal HK MM look. Not good not bad )
Body: 6 ( A cup, Nice butt, very meaty.)
Service:7 ( ...

想不到"嶐"也可以給分!你所說的"10"是否是10mm好似粒短炮子弹那麼粗?下次記得連"毛"也來個給分制!
最好是數一數看看有多少條!

Bigcom 发表于 2016-3-20 14:41

唔知而家邊個唔好彩?MM淨係我哋吖horny哥?

2343427 发表于 2016-3-20 18:19
想不到"嶐"也可以給分!你所說的"10"是否是10mm好似粒短炮子弹那麼粗?下次記得連"毛"也來個給分制! ...

咁有D其他狼兄弟特別鍾意細洞嘛