AZN747

搜索
楼主: 高登仔

Claudia@Dream4U

其实现在时台妹像Eva @ASB .Fiona @MW.也非常不错。她们的服务一点都不比Claudia 差!但是她们的定价就非常合理。

但Fiona 卻差很多,服務還可以

幾年前韓妹 Mina 已經收280/60,點心Abby 收350/60。

Florence 同 Claudia  唔可以同韓妹比,台妹每日就做幾個,400/60 都爆到約唔到

高登仔 发表于 2016-3-14 10:33
Florence 同 Claudia  唔可以同韓妹比,台妹每日就做幾個,400/60 都爆到約唔到

小弟未拜訪呢兩位女仕,唔可以講話佢地唔好。但人兄你講嘅係需求問題,好似同貨品質素冇乜直接關係。

師兄,如果貨品質素差,就唔會約唔到啦

Wenjun 发表于 2016-3-14 05:34
其实现在时台妹像Eva @ASB .Fiona @MW.也非常不错。她们的服务一点都不比Claudia 差!但是她们的定价就非常 ...

个人觉得eva要差一到两个档次。。

高登仔 发表于 2016-3-14 11:43
師兄,如果貨品質素差,就唔會約唔到啦

小弟明白,但本人確實遇過有MM每日只做四五個就收工。本以為上貨,要預早一日約定,點知上到去大打折扣,差了D要掉頭走。只想講,世事無絕對,,事實亦非必然。

Wenjun 发表于 2016-3-13 21:54
兄弟我从来不再论坛说妹妹的不好,因为体谅到她们的不容易。妹妹明天要走了,我只想说一句良心话。她的长相 ...

支持,哈哈,有很多人在这个论坛都是理解能力欠缺,只能像你说得哪么直白才能理解的。

師兄,每日做四五個,做得少,唔係借口,可以收高價。質素高,價格高才合理。
Candice@BBF 次一級,都要收三百啦!!