AZN747

搜索

Claudia@Dream4U

睇到 Claudia 係 D4U 嘅廣告相,無遮眼嗰張,好靚好吸引,睇埋廣告內容就更加吸引,全天然 D-Cup 當紅明星面網絡模特,加埋咁多師兄嘅嫩版大美人關芝琳加張柏芝嘅報告,點可以唔去見識吓。

Claudia 嘅正面報告已經好多啦,加埋上次 Florence 台灣MM嘅經驗,重有價錢嘅保證,約嘅時候只係問吓身材有無 Florence 咁正,就預約咗今日,同老板約比較容易。上次去搵 Florence 係第一個去,無報告,唔知得唔得,所以驚要走人,今次 Claudia 嘅報告好多,咁多正面報告唔駛驚要走人,係驚好似上次 Florence 相再約都約唔到

今日係約好嘅時間到,唔駛等,入到屋,新地方好舒適,閂門後見到Claudia果然係靚女一個,身材比我比相中驕小,全走肥,不過 D-Cup 比相更特出,說話斯文好細聲,識聽廣東話。

台灣MM都好溫柔,好聽話,Claudia 特㸃係愛整潔嘅女朋友服務,SF2 洗得比較長有 WF,過程中有啲似韓國MM,不過就溫柔同動作慢好多,先 Kiss,慢遊,啜兩點,BBBJ 同 BLS ,69,BS ,M,D,CG。

Claudia 嘅 BBBJ 同 BLS 比一般嘅職業韓國 MM 重要好,望住美女 BBBJ 已經好正,加埋一级嘅技術,啜咗又耐又舒服,無齒感,不同方式角度同去啜,脷同口嘅配合,真係舒服到相爆。

C嘅 D-Cup 又大又好手感,而小妹妹就好細同好整潔,只得一條線,好細好有敏感,撫下都出水,CG 都好得,不同姿勢好快好出力咁上下拍拍拍,又同時彎身攬住又 DFK,直到比佢 KO 為止先停。

高登凶  claudia同 florence 比较 边个 靓些

xyq569931 发表于 2016-3-13 01:02
高登凶  claudia同 florence 比较 边个 靓些

I say florence

Claudia 淡妝,雙眼,側面同平躺比較靚,好正
Florence 就好平均,兩個都係靚女
Claudia 影相比較靚,比較上鏡

Thanks for the review bro. I think she's leaving tho? Did anyone know if she's coming back?

Claudia 重有兩日先走喎,佢話唔知會唔會再來多倫多

你们贡献了不少呀。

兄弟我从来不再论坛说妹妹的不好,因为体谅到她们的不容易。妹妹明天要走了,我只想说一句良心话。她的长相,身材,态度确实不错。真胸,侧面看很漂亮,前凸后翘。屁股右侧有一个胎记。但是离女神级别还有很大差距。一个小时400绝对不值得。像E,B,C这样的一个小时加小费也就300!所以希望兄弟们不要为了猎奇去找她们,这样也间接助长了市场上乱定价的风气。

Wenjun 发表于 2016-3-13 21:54
兄弟我从来不再论坛说妹妹的不好,因为体谅到她们的不容易。妹妹明天要走了,我只想说一句良心话。她的长相 ...

Thanks for sharing the point of view bro. I thought about the same thing as the "goddess" rank kimchi were still in the 300 range, why these TW MMs are high up in the 400s. Maybe they are really really good, and definitely a tough job to do, but I still thing the range is a bit too much (hence I still haven't see any of these MMs)

Thanks for sharing the point of view bro. I thought about the same thing as the "goddess" rank kimchi were still in the 300 range, why these TW MMs are high up in the 400s. Maybe they are really really good, and definitely a tough job to do, but I still thing the range is a bit too much (hence I still haven't see any of these MMs)

其实现在的台妹像Eva @ASb. Fiona @MW. 也非常不错。各项服务完全不比Claudia差。但是她们的定价就非常合理。真不知道有些店是怎么想的!