AZN747

搜索
楼主: hornyme

A hooker opened my door and got in my car

又一吹哥!根本呢條茂利就刻意唔上鎖,叫雞!

2343427 发表于 2016-3-15 09:44
又一吹哥!根本呢條茂利就刻意唔上鎖,叫雞!

LOL. hey. it s called SP or MM have some respect.

Give me 20 bucks

送你八個字:

智者看理;愚者爭嘴!

不要將話題轉移!一個每天都花上大量時間上這咸顫發帖,以嫖而活,又豈會識得"尊重"這兩字呢?嫖少些當尊重你自己的人格!

前有吹哥+扮学生嘅William;今有mmpleaser+你條茂利每日不斷吹水,最撚好笑百份之99.99都答不對題,英文亂寫一通!主要是每答一次加兩分;志在做狼中之王!請問版主此咸顫是否為了此幾人以設的?我提議將此等儍撚刪除!同意者挙手!

happypooning 发表于 2016-3-15 06:57
lesson here

lock your doors, all of them

That's a good suggestion. Thanks

2343427 发表于 2016-3-15 12:13
前有吹哥+扮学生嘅William;今有mmpleaser+你條茂利每日不斷吹水,最撚好笑百份之99.99都答不對題,英文亂 ...

I dont know about them. but it s the truth.

無药可救!

2343427 发表于 2016-3-15 11:56
送你八個字:

智者看理;愚者爭嘴!

嫖一次又係嫖,嫖兩次都係嫖。嫖小幾次人格就會好?

JayZ360 发表于 2016-3-15 13:22
That's a good suggestion. Thanks

u wanna a better suggestion
just flash ur fake ID very fast

and tell her u r a cop, and she is coming with u to the police station, she will run for her life