AZN747

搜索

Angela @QQ SPA / Yoyo @Luluvilla SPA

第一次試這條女在 Scarborough Luluvilla Spa. 她是我在spa玩了多年見過之中最正的其中一個. 有樣有身材有服務, 仲要鬼死咁姣. 除左佢對10萬伏特電眼, 令我印象最深刻係佢小蠻腰上的鮮紅色玫瑰刺青. 當時被她迷得如痴如醉, 答應了幫她寫份介紹報告, 但係後來懶所以遲遲未寫, 最後忘記了. 今個星期在 QQ spa 本來想試新女, 點知意外地碰見她, 當然要mark多次啦.

一如以往, Angela/Yoyo 又姣又嗲, 搞到我的暈陀陀. 佢冇忘記到我未履行的承諾, 服務過程中加入了輕微的SM懲罰. 哈哈, 蛋蛋握在她的小手, 我只能乖乖地答應今次一定會寫. 現在就來 "找數".

樣貌 8
身材 9
性格 10
服務 9

Angela/Yoyo 不做全套, 但她的bodyslide比做全套更爽.

我都觉得yoyo好靓女
我都记得距个肚有个好大朵牡丹,包无搞错

newwolf2015 发表于 2016-1-9 22:09
我都觉得yoyo好靓女
我都记得距个肚有个好大朵牡丹,包无搞错

Tell us more.

What is the damage?

some light SM? mind elaborating on that?