AZN747

搜索
楼主: DMZ

Moonlight Spa 奇遇

lishuming 发表于 2016-1-15 23:09
菲菲聽曰吾係這兩間,仲有邊間可以搵到佢?謝謝

Sorry do not know.
Most spa allow only 1 or 2 days for MM, unless you are owner.  I feel Fei Fei is part owner.  I think she asked me to write a review for the spa last time I visited.   How does she know that I am a shill , I do not know.  or May be she does not either.

小弟数來对有反應的囡囡都情有独鍾, 當她的遇上高潮, 便有一種無形的征服感。奈何那些囡囡每日对住咁多客人, 怎会那麼容易有反應呢!看过樓主的報告後,便按奈不住, 决定去会一会她。今天中午有空檔, 便打电話去試試, 接电話的碰巧就是她。她說正沒客人, 便並立即飛車过去。試过了後, 雖然沒有樓主那次的奇遇–梅開二度, 但也頗為滿是及證实樓主所言非虛。她說週一, 三及日開工,其實之前我也有幫襯过Moonlight数次, 也曾見过她, 但每次都她沒選中她, 估計她應該是老板之一, 也有很多時間会在舖。謝謝樓主提供資料。

今日鈡於有幸一试,真的不錯,有小肚,但可接受,全程冇停,吾係手就係脷,什何以冇下次呢?按就一般啦。

lishuming 发表于 2016-1-24 17:39
今日鈡於有幸一试,真的不錯,有小肚,但可接受,全程冇停,吾係手就係脷,什何以冇下次呢?按就一般啦。 ...

醉翁之意 就是.

出去找能找到这种也是奇遇了
没有留电话吗?所不定有惊喜啊

evilperson 发表于 2016-1-9 22:40
I went there on New Year's Eve. Had the similar experience.
I kinda understand why some wolves like ...

可能当天就是去的人少 所以比较寂寞

I had not met with this slutty one.