AZN747

搜索

吉野報告: Nana @ candyshop

尋日打去Candyshop睇睇,老闆娘話有條新女,服務超好,不得不試。

之後同老闆娘都傾左幾句。題外話,佢話candyshop係以前kellygirl,

宜家老闆娘自己一個搞,佢話知道之前kellygirl既貨色唔好,有意改好想升級。

老實講環境已經升級,雖然貨色唔算升級到名牌店,不過,比起之前的確有所進步。我都會俾機會佢觀察下。 言歸正轉,唔係好似賣廣告咁。

尋日天雨路滑,所以小心翼翼咁開車去。遲左,老闆娘都冇咩,話天氣唔好明白,發資料上去condo。

開門見到一個笑面迎人既女子,說話有禮。長頭髮,身材瘦,波波唔大但係勝在真波。

請我入房,見我除衫立即話幫我,呢點好好。樣貌都幾好,雖然唔係年老大媽,但年紀應該唔算太細。

不過,太細就冇服務(雖然唔係話一定,多數係咁)之後沖涼,沖完果時,嚟個水中吹。仲幫我抺身。

到床時都好期待服務,先嚟個全身漫遊。多口問句加少少Tips 可唔可以rimming, 佢就俾左我。

突然記得之前泡菜Daisy做過既rimming真係回味。所以喜歡rimming既狼友可以試試。

享受夠之後就示意戰鬥開始。用唔同姿勢吉野,佢一面享受既樣。我只能越吉越狠!佢越吉越叫,越叫越吉!最後,想口爆佢。佢話可以,立即除雨衣,吉落去佢個口度。佢條利一路轉,轉到我一下爆出嚟!嘩,爽!

最後俾左家用加tips。如果年輕女女加呢啲服務就更正!不過,冇野係完美既。

最後佢都幾好傾,佢話喺moonwaiting做過。難怪服務同樣貌都有咁上下水準。

希望老闆娘能夠搵多啲正菜啦。同埋千祈唔好好似以前kellygirl咁樣有B&S既情況。

*私做Anna, 有人話女神, 有人又話一般. 下次要去會一會佢吉一吉先向狼友們報告報告

多謝.  face 几多分?

看完这篇真是累死我了
看不懂粤语表示心有余而力不从心
半猜半理解的读完了

粤语好难理解,点解不用过于或者干脆英文咧?

i mean 国语

这个nana好像是以前mw的angela,看照片蛮像的

wo2161 发表于 2015-10-30 05:23
看完这篇真是累死我了
看不懂粤语表示心有余而力不从心
半猜半理解的读完了

原来不止是我一个人啊。有时候粤语加繁体字简直就是天书

昨天本想找BBBJ QUEEN FEYA , 但老闆說她去了 mississauga, 結果介紹了這個 Nana.

正如樓主一樣經歷 , Rimming 不錯, 她最後還問我要不要玩我後院, 用什麼插到我的後院, 我叫她不要插太深. 有一種奇怪的快感. 不過, 如果不喜歡的狼友要告訴她不要插進去. 雖然起初有點擔心, 但插一點點快感還不錯

foibt 发表于 2015-11-9 09:47
昨天本想找BBBJ QUEEN FEYA , 但老闆說她去了 mississauga, 結果介紹了這個 Nana.

正如樓主一樣經歷 , Ri ...

点解你地个个都有 rimming吖。。。激死我拉
其实系我唔好意思问。。。
点知问左都有吖。。。扑街咯

oscarkila 发表于 2015-11-10 20:37
点解你地个个都有 rimming吖。。。激死我拉
其实系我唔好意思问。。。
点知问左都有吖。。。扑街咯:cur ...

狼友唔可以唔好意思, 只要要求唔過分 , 或者女女會俾. 要有禮貌要求, 試試