AZN747

搜索

吉野報告: 賢妻 Irena @ Dream4u

之前睇左報告, 我都話會去試之後報告, 又係MARKHAM,
我其中一個好借口出去既地點, 話去超市買菜, 吉左都冇人知.

原本打算吉完先去超市, 點知差唔多到先話要遲20分鐘, 為左令時間不被發現, 只能先去超市.

都算準時, 收到TEXT即上!

一開門, 一個年輕滿有活力著住白色衫既女仔笑面迎我,

佢話佢今日冇咩點化妝, 個樣幾有天然美既感覺, 加上全程笑容好好,

最後我過左少少鍾佢都冇不爽黑面. 試講廣東話, 有交流.

唔知係唔係睇左其中一個貼話假波, 我特意去慢慢驗證下, 假波假得咁軟, 都算好成功!! 所以一直有玩弄!

吹功都好得, 我坐係度, 一邊吹一邊眼神交流, 好有賢妻既感覺. 唔係我回番神,我就俾佢吹爆.

我地都吉左唔同既姿勢, 最後都係男上女下開炮.

今次我覺得少左種淫慾感, 反而有種很溫馨既感覺.

傾下計佢話佢好鍾意煲湯, 真係賢妻, 想擁有左佢. 日日煲湯, 日日吉野!!!

最後, 都遲左返去, 被問長問短. 不過, 人返左去, 心都係賢妻道, 所以差啲答錯家里面個女人既問題, 穿煲.

ww.dream4u.ca/irena.html

細細粒,容易食!  

You make me want to see her again soon.  

完全看不懂这种鸟语review,不过还是谢谢了

dragondick 发表于 2015-8-7 12:46
ww.dream4u.ca/irena.html

最後我過左少少鍾 ~~~ My shot finished in less than 15 minutes ... never have a chance of 過鍾.

龙九兄 ..... go & check this out "假波假得咁軟, 都算好成功"
So far .... All Irena's postings are positive. Worth a try ah.

tomsiu 发表于 2015-8-8 04:07
最後我過左少少鍾 ~~~ My shot finished in less than 15 minutes ... never have a chance of 過鍾.

龙 ...

佢太細粒,我驚佢比我刁死在床!!