AZN747

搜索

現役樓上骨按摩手勢

越來越多樓上骨係呢度登廣告, 唔知大家覺得佢哋嘅手勢如何呢? 我就先試試講下我嘅感受(只講按摩,其他服務就唔講啦)

Don Mill Lily - 佢嘅按摩推油手勢不錯, 尤其是佢嘅淋巴穴位推拿每次搵佢推完之後都有一種全身鬆晒嘅感覺

Sisi - 年紀較輕但手骨嘅功夫好到家不論推油或踩背力度同位置都好準特別係佢嘅刮痧功夫俾佢刮完之後真係可以鬆 返成個禮拜

骨精女王- 佢真係經驗同力度都好足夠俾佢按嘅時候真係看到全身都好痛但痛完之後第二朝起身全身肌肉都好relax,成個人爽

個人感受嚟講,以上三位係我暫時係最滿意嘅,論技術或經驗都好多正骨場還好,其他一d掛羊頭買狗肉嘅樓上骨,我就唔講啦.

好似講漏咗Don Mill Lily 个師父 樂樂, 佢推完你包爽

sloppyhunter 发表于 2015-6-15 20:42
好似講漏咗Don Mill Lily 个師父 樂樂, 佢推完你包爽

我相信會係, 好多師兄都有講過佢, 只系我未試過

要做一次按摩消除疲勞,整個人恰似輕了幾磅的,就要從以上四個用心按摩的樓上骨作選擇。LZ的主動,的確是給找真按摩的兄弟們一盞指路明燈。

樓主,你可能有看我的帖子関係,所以也用上了Don Mill Lily,謝謝!但她本人不喜歡此稱号、因為她最近打了廣告卻用上了North Yorth Lily。可能人地用的是一個市的Lily,她也要做一個市的Lily吧!那我们便隨她的心意、以後就用North Yorth Lily吧!以色其他沒有看帖子或新來的兄弟混餚、以為有三個Lily。

Sisi

thanks for sharing, i like pure massage

狗口中的象牙 发表于 2015-6-15 23:28
要做一次按摩消除疲勞,整個人恰似輕了幾磅的,就要從以上四個用心按摩的樓上骨作選擇。LZ的主動,的確是給 ...

我都司算是一個骨精,發這帖都係想發表自己的感受

sisi哪里有踩背么? 我比较喜欢踩背