AZN747

搜索

IVY @ LULU VILLA SPA (之前記錯名)

今次repeat先知原來上次出報告時記錯名. 將另一間spa另一個MM撈亂. 對不起大家. 之前出果份報告條link係下面. 求版主幫我修正.

http://www.azn747.com/bbs/forum.php?mod=viewthread&tid=18029

今次再食, 比上次仲正. 可能大家熟左, 所以更投入. 比上次多了GFE感覺.

唔想重新寫過份新報告, 就將上次果份copy-paste. 黑字係原本果份, 藍字係今次作出的修改.

年齡: 10/10
好嫩, 點睇都唔過20

樣貌: 8/10 >> 8.5/10 (好似靓左, 可能開始沉沉地之故)
好純, 乖乖女+幼嫩, 容易令客人產生罪惡感

身材: 8/10 >> 8.5/10 (瘦了, 沒有babyfat, 但波波冇細到)
有些少babyfat, 不過皮膚跟baby一樣, 滑不溜手, 大B級天然波波手感一流

服務: 8/10 >> 9/10 (比之前更熱情和GFE)
技術當然及唔上老師父啦. 不過MM好乖好聽話. 溫馴如小猫.

態度: 9/10
基本上就好似玩密屋調教. 我係佢主人亦係佢愛人. 我話點就點.

一定 REPEAT

which day she will be working?

这个按摩女天天换名,搞不清谁是谁,怎么约?

mofoking 发表于 2015-5-4 21:05

廣告內說:每天兩位,天天不同,天天新!我倒想起是:每天兩位,天天不同名,天天新名 ,哈哈。

終於真相大白!相信moonlight spa 的 sunny 一定很感激你!

Warden and Finch? 點解要開在人流最多的商場哩?

真难得,她那么温顺的。不会过几天又改名字了吧

mofoking 发表于 2015-5-4 21:05

說句公道話. 不是她天天換名, 樓主也承認了是他自己記錯了名.

謝謝樓主. 她星期幾返工?

人流多的地方。。算了。。

i went there 3 times, all 3 times serve by big mamas, everytime they say all young girls are off today,
but i keep hearing young girls there,