AZN747

搜索
楼主: alibaba0101

有哪位仁兄试过出来玩在做爱时偷偷拿掉套子然后无套插入 ?

Lostinial 发表于 2015-4-27 12:36
連DFK都好危險,最近玩完開始喉嚨痛,用電筒照見到喉嚨兩邊有白色點,雖然未必係畀mm傳染性病,但其他疾 ...

唔好嚇我地啲無DFK不歡嘅兄弟啦, 兄弟JJ硬咗, 老豆姓乜都唔記得, 點會諗到mm啱啱同上一個客做完CIM, 跟住同兄弟DFK, 仲要塞條脷入兄弟個口, 咁先至夠gfe喎. 我幾時都話做CIM啲mm, 個咀仲污糟過個pussy, 起碼puss冇穢物殘留.

fuckme 发表于 2015-4-27 13:56
唔好嚇我地啲無DFK不歡嘅兄弟啦, 兄弟JJ硬咗, 老豆姓乜都唔記得, 點會諗到mm啱啱同上一個客做完CIM, 跟住 ...

所以都係安全為上,如果好似依家喉嚨痛或者生飛滋,就唔出嚟玩,費事累人累己

是跟妈妈做的吗?.............ya right...

haha, 解释得形象幽默。。

WILLIAMS 发表于 2015-4-20 20:51
1 大大提高了感染艾滋的几率
2 万一MM发现的话你就惨了 一是被直接赶出门,二是被KEEPER永远封杀你的电话当 ...

水蜜桃 小伞 和蘑菇的故事

fuckme 发表于 2015-4-21 23:24
今天的世界,男女易合易離,考慮女友的未來?似乎是笑話了,明年今日,她可能是別人的女友了。 ...

兄台,你一语中地。。可能都不用明年今日,有的明日今时就换人了。。

blue2012 发表于 2015-5-2 13:41
兄台,你一语中地。。可能都不用明年今日,有的明日今时就换人了。。

兄台你为何说出如此沧桑的话,
仿佛你经历过许多数不清的情感创伤..

告诉我你去的是哪一个,我这辈子都不去找她

想要BBFS 直接问MM 就好。 何必做得这么下流。  估计你是个JUNK。

Ninjia 发表于 2015-5-11 23:41
想要BBFS 直接问MM 就好。 何必做得这么下流。  估计你是个JUNK。

這個樓主正仆街, 我和一個Keeper談起這種例子, 他說他旗下一個囡囡, 遇上同樣的情況, 立即吃事後丸, 身體反應及他side effect, 要停止工作十天, 損失慘重.  Keeper提起仍氣憤難平.