AZN747

搜索

any review on 416极品屋 ?

416极品屋 (the ads on the top right) is a bit pricy compare to other garage.  Is the quality worth it?  Do they really have younger mm ! As they advertise?  Any bros try this garage?

算了罷, 他們只做熟客, 極少接新客. 現在這個環境就更不會接新客.

遲些他們就會接新客

Jason15 发表于 2015-4-13 23:21
算了罷, 他們只做熟客, 極少接新客. 現在這個環境就更不會接新客.

佢咁臭串?睇价钱都几高端啵,好似唔忧做啵...问题系:如果只做熟客,洗鬼放广告喺果到啊...唔知道卖乜葫芦...话唔定冇女,有价冇市...

啲窿嘅結構,構造,功能,全部一樣,價錢係唔係合理,完全睇心理同感受。

唔信睇吓皇帝後宮佳麗嘅水準:
http://www.azn747.com/bbs/forum. ... &extra=page%3D1

$30蚊一Q我嘟嫌多。  唔怪得皇帝要遊江南透吓氣!