AZN747

搜索
楼主: mj99

有狼友喜歡mm穿著高跟鞋搞嗎?

Fantasy many times   same , too shy

foot fetish is very common. the mm will understand. just take it slow.

BongKa 发表于 2015-4-12 18:35
if u dont mind dimsum, go for Mona

信错你,条女完全唔掂,好so so

大屌 发表于 2015-4-13 17:26

求人推薦就有呢種情況,人地食到津津有味,未必一定會啱自己,自己楝嘅冇得怨,聽人嘅推薦週時去完返嚟十八磅大槌揼春袋。是各人口味各有不同,不能怨人。

fuckme 发表于 2015-4-13 19:39
求人推薦就有呢種情況,人地食到津津有味,未必一定會啱自己,自己楝嘅冇得怨,聽人嘅推薦週時去完返嚟十 ...

屌...我发觉你乜7都好西认真...出嚟玩...轻松啲啦老世...
而且又唔系我发帖问...
果种质素都叫可以嘅话,我冇野好讲,我只能佩服懂得欣赏嘅人...
而且你试过未先?乜7都加把嘴,扮圣人啊?
得闲出多几份report好过啦,资深狼友7个report咁大把系到教训人...

晒鸠气......

大屌 发表于 2015-4-13 20:31
屌...我发觉你乜7都好西认真...出嚟玩...轻松啲啦老世...
而且又唔系我发帖问...
果种质素都叫可以嘅话, ...

你睬我就真係屣尻你氣,見慣屌慣, 已經麻木,都係相同嘅流程,真係唔識寫報告喇。現在只有新手先至咁熱衷寫報告。唔寫報告,唔代表唔可以喺度講野,假假地我都有超過六百個回應。我都未得閑答你嘅問題咩叫做C9,就係廣東話嘅「師奶」,或者已經有小孩嘅婦人。
再講,呢幾日幾個新人帖寫Nana,8分,9分係人都知Nana有咁嘅水平,唔使今日話俾我地知,嗰啲帖,我當佢地幾個新人去Purple Sugar Spa 簽到嘅紀錄咋。

fuckme 发表于 2015-4-13 21:03
你睬我就真係屣尻你氣,見慣屌慣, 已經麻木,都係相同嘅流程,真係唔識寫報告喇。現在只有新手先至咁熱 ...

系人都有新嘅时候,肯出报告已经唔错,起码系一种小小贡献;好似你咁,个论坛死得啦.
旧人带新人好正常嘅事.C9我开头睇唔明,第二日就明啦,有个过程.
论坛啲所谓老鬼就识弹三弹四,乜7报告都冇,更加冇话贡献.
除咗倚老卖老之外,扮晒鱼虾蟹,乜鸠都冇.

大屌 发表于 2015-4-13 17:26

... 有没有看我报告啊兄台 mona长相一般 皮肤较差 但是身材Ok dimsum跟泡菜没法比 众所周知
但是Mona在dimsum里面应该是好货

BongKa 发表于 2015-4-13 21:39
... 有没有看我报告啊兄台 mona长相一般 皮肤较差 但是身材Ok dimsum跟泡菜没法比 众所周知
但是Mona在d ...

无法认同,点心里面她只能中下,除了高,不知道哪里有优势,高是高,但行背(没到驼背地步)

大屌 发表于 2015-4-13 21:47
无法认同,点心里面她只能中下,除了高,不知道哪里有优势,高是高,但行背(没到驼背地步) ...

我更无法理解你啊兄台moba够骚 还有我找她主要是为了丝袜去的