AZN747

搜索
楼主: wujunrui

关于琴日扫黄影响, 希望可以澄清下?

janerocks 发表于 2015-4-2 13:13
妹妹和我讲听说TOE 88老板被抓了。 但最主要是SUPPLY-CHAIN 的KOREAN MANAGER 被全部抓获, 所以估计接下来 ...

冇韓燒,嘛點心嘮。 或者將就吓,白切雞嘮。

頂肚餓啫,咁揀擇,會餓死㗎!

SuperJHCRick 发表于 2015-4-2 20:17
BH老板有人抓她吗?她是Korean Manger喔

在兩小時之內重複發出三個相同信息 !?
你倆個好大仇口呀 ?!

joejoe31 发表于 2015-4-2 22:21
你倆個好大仇口呀 ?!

他跟 bh 10冤9仇

joejoe31 发表于 2015-4-2 22:21
你倆個好大仇口呀 ?!

这是网络波动

在论坛研究了几个月了,眼看下周就要过去多伦多了,前两周机票都订好了。 现在来个扫黄。。有没有这么背啊!!!!!! PIA跟LOVE还有开工吗?

要食實有得食,打開星島「按摩導遊」欄有七十幾個選擇,自己瞌埋眼衝刺,個腦諗住Pia, Emma或者Love,效果都係差唔多   如果唔啱仲有「醫療推拿」欄有十個八個選擇,揼骨後打飛機或者全套。警方有件大案喺手,呢啲「個體戶」佢地唔得閑去理,相對安全啲。呢個非常時期可能會持續一年半載,將就一下食住先。

突发奇想,版主能否给我们推荐一些这方面律师的联系方式,以备不时之需啊。