AZN747

搜索
楼主: 黃色雨傘

初試 私做樓上骨

jondeng 发表于 2014-11-27 01:18
骨上楼在哪里?一定要预约吗?

大哥,真係要叫聲大哥,吊那星,去一去約會按摩區已經搵到料,淨係識睇識問唔識搵,仲問要唔要預約?話明私做樓上骨,你估係街鋪?唔該,打個電話問下當幫忙,問得咁鳩白癡,你夠合法年齡未?

Masiu 发表于 2014-11-27 02:41
大哥,真係要叫聲大哥,吊那星,去一去約會按摩區已經搵到料,淨係識睇識問唔識搵,仲問要唔要預約?話明 ...

馬兄, 唔好意思, 我又搭咀. 呢位大哥, 睇佢個人資料, 行年三十, 可能未試過樓上骨, 等我俾少少資料: ‘約會按摩區’目前有四個樓上骨廣告(唔好去錯,有一個真係唔識揼骨, 主打做鬼佬), 個個年紀都大過呢位大哥由幾年到十幾年. 想搵廿零? 唔該過主. 要唔要預約?點解唔打電話問骨女而問我地? 兩年前同時期有兩個骨女真巴閉, 中午前唔爭先恐後打電話預約, 咁就唔該明天請早. 今時唔同往日, 分分鐘打去佢地都得閒等客上門, 如果做緊客嘅就問幾時得閒, 預乜鬼約丫.

进门不说是这个坛子的,一律收100刀。不论你要不要FS,HJ。说过后,一路黑着脸,让人难以忍受。

bttony 发表于 2015-1-3 08:34
进门不说是这个坛子的,一律收100刀。不论你要不要FS,HJ。说过后,一路黑着脸,让人难以忍受。
...

相信你說的是Lily吧, 理由是她不大願意做齋揼, 歡迎齋揼的是她的夥伴. 其實你是應該在電話問清楚才去, 避免了你說的難受. 今次你和她都不開心.
在過去, 你有寫過幾個樓上骨回應, 全都是不大好的經驗, 分別是Apple的'msg is ave, hj is slow but make u fly', Sandy@stonehill的'She keeps receive calls while working. It's a real pain in dick', 以及Macau May的'如果你只講國語, 就別去. 此C9極度不友善'.
溫馨提示, 你不要在多倫多的樓上骨存期望了.

What u pay what u get bro

bttony兄, 我覺得有點奇怪,若然入門講的價錢不合你預算,又發覺MM黑臉,為何不彿袖而去呢? 如果翻看這論壇,大部份弟兄都对Lily的服務都非常滿意. 我覺得可能你有些特別/過份要求, Lily不能滿足,所以才抹黑. 她們是服務性行业, 断不輕易弄污自己名声. 我跟她已認識差不多一年之久. 雖然初相識有點兒cool, 但断不是黑面呢! 我覺得大家出來玩,很多時是相对的,你懂得尊重別人,人也會尊重你,大家都會玩得happy.

楼上说的在理,奢望不能太高。实话实说,没有想抹黑的意思,本人不善良,但没有那么恶毒。

What is the name of Lily partner? I checked Lily ad but doesn't show Lily partner name

Thanks

crappie 发表于 2015-1-8 16:30
What is the name of Lily partner? I checked Lily ad but doesn't show Lily partner name

Thanks

You better ask Lily over the phone, it is not appropriate to tell here because 私做樓上骨 Ad, I believe, is solely for Lily, that is why you cannot find it.

Lily's partner is not there everyday.  Lily does not like it if I ask about her partner so you may not get a reply.