AZN747

搜索

新狼初次狩猎归来 写个review

moonwaiting( Markham branch)

Shirley
face: 7
body:7(真胸哦)
service:8
attitude:8
repeat:maybe 但我想尝试别的

Pia
face:9
body:9(真假无所谓了)
service:10
attitude:10(没的说)
repeat:必须的(小弟年纪不大  pia姐姐应该少见为妙吧

yuko
face:8 (我喜欢的类型)
body:8(没有pia那么惊艳)
service:7.5(貌似抽烟)
attitude:8
repeat:maybe 或许想回味一下也说不定

本来昨天想去找happy的 结果她不在 果断预约了yuko  看了得找时间去North York旗舰店了

To be continued

施主, 這條係不歸路. 要想清楚哦! 發佈處男 report 重要 "To be continued".........
處男滾滾來, 性壇作常客. MW蕭蕭下.獨登747臺

tomsiu 发表于 2014-5-16 10:54
施主, 這條係不歸路. 要想清楚哦! 發佈處男 report 重要 "To be continued".........
處男滾滾來, 性壇作 ...

只是第一次发review而已啊...  

呢個帖,有感而發講兩句。
新狼上路頭幾次都係鷄壇聖地滿懷亭,而且仲講明會掃NY旗艦店,年紀小志氣大,可見新入行班師弟殊途同歸,但起點差不多都是MW, 隔離Plaza車水馬龍名車大展,我地班狼友功不可沒。
今年MW班囡囡,隻抽單挑可能遜於兩位回歸天后,但整體而論,羣毆人多蝦人小勝在選擇多質素平均,部分個別更行情看漲隱步上揚,假如我果兩件唔係睇得咁緊,我好有興趣試下全村人都讚好嘅Pia, Happy 同Annie, 或者應該

或者應該食完唔出聲,我講過會見Katherine, 呢兩日已經俾人問長問短,煩到生不如死。
前兩日啱啱估到我係邊個果位好nice嘅妹妹,見到我咁寫會唔會笑?

Masiu 发表于 2014-5-16 19:30
呢個帖,有感而發講兩句。
新狼上路頭幾次都係鷄壇聖地滿懷亭,而且仲講明會掃NY旗艦店,年紀小志氣大,可 ...

假如我果兩件唔係睇得咁緊 ~~~~ say it W & E?

Marquis 发表于 2014-5-16 12:02
只是第一次发review而已啊...

Where is "to be continued" ?

tomsiu 发表于 2014-5-17 08:36
Where is "to be continued" ?

过几天去north york找happy姐姐到时候回来写报告

nice review 后浪上来了啊  前浪估计要打在沙滩上了