AZN747

搜索

今天真是草泥马!!!一肚子气!等我过了气再同大家讲....

准备去稳一哥的女神出气!没试过甘恼!!条气頂鴝住!!

又做乜撚,子仔,不举又曹,放屁唔出,又曹。细节唔该。

又去一个钟头睡一觉呀!嬉嬉!亏就休息吓啦。咪死顶啦!

theone 发表于 2014-2-5 15:48
又去一个钟头睡一觉呀!嬉嬉!亏就休息吓啦。咪死顶啦!

我会亲住距!哈哈等你翻来时我都玩厌了!

虚火过剩!子仔,劝你好好在家睡大觉的好!!!

子哥 发表于 2014-2-5 16:22
我会亲住距!哈哈等你翻来时我都玩厌了!

哈哈,不要失礼啦,亏佬子。
子仔好色天下知,一见美女心思思。
可惜碌九不肯起。吃完伟哥也不举。
不要晒钱做水鱼。迟些再战也不迟。
哈哈!

本來諗住過完年壇數高咗,冇咁好火,點知見到子仔又出廢話帖,忍唔住講兩句。
一直都講,子仔最大能量係將一D九唔搭八不知所謂憨居無聊嘅零星片言隻字化成一張俾人媽到唔認得嘅帖,假如以我地老一輩香港仔計法,呢種人由彌敦道凱聲行到佐敦交界嘉禾戲院左近,已經俾皇氣捜身雙手埋墻查身份證起碼5次,執咗7劑,無事打3錘。
再講,子仔,唔該,新年流流,講D吉利嘅說話,好唔好?
我咁好語氣真係小見,教咁耐,應該馬騮都識唱歌,至於教人...唉,仰天長嘯,瀟瀟雨歇抬望眼...
馬笑頓首

Masiu 发表于 2014-2-5 19:06
本來諗住過完年壇數高咗,冇咁好火,點知見到子仔又出廢話帖,忍唔住講兩句。
一直都講,子仔最大能量係將 ...

哈哈马哥哥我就是喜欢747的言论自由!

theone 发表于 2014-2-5 18:33
哈哈,不要失礼啦,亏佬子。
子仔好色天下知,一见美女心思思。
可惜碌九不肯起。吃完伟哥也不举。

吃完真是吾错!我惊我真是为了距沉船!距的好我就吾多讲了,等你没翻来之前我会日日去帮你好好搞住距先!哈哈

sm123456 发表于 2014-2-5 16:30
虚火过剩!子仔,劝你好好在家睡大觉的好!!!

吃饱晒了,刚刚翻屋企准备冬眠,明天再稳距!距属于女神级了!搞到我jj再现雄风!哈哈