AZN747

搜索

Kay @ Eden Dream

第一次寫review, 寫得唔好唔好話我. 前幾日條女翻左中國,見年尾甘寂寞就發短信去ED, 雖然好臨時,但系態度非常好,好快就幫我book左Kay~~
去到見到Kay, 區笑起來幾sweet, 23-24歲掛, 態度都好好,屁股同埋波形狀都令人好有慾望(假波我唔系好mind,無咩所謂), lfk都系唔錯, 軟軟的嘴唇滑滑的舌頭令我非常舒服. 流程唔系好識寫,但系我就好鐘意bbbj同埋massage果一part. 但系快樂的時間總是過得特別快, 一個鐘話甘快就到. 於是最後又加左半個鐘(翻到屋企太無聊啦,條女又唔系屋企), 然後繼續享受享受同埋傾下計. 最後一個半鐘完左就比錢松人.
face... 7-7.5
body... 8
service... 8
att. 8.5 (傾下計都唔錯)
abalone... did not see

都想repeat, 但系週五就要翻中國,唔知道夠唔夠時間再去呢~

唔怪得佢錫哂你啦,天寒地凍仲有闊客同佢開年嗰半鐘!

dragondick 发表于 2014-1-2 13:42
唔怪得佢錫哂你啦,天寒地凍仲有闊客同佢開年嗰半鐘!

我30號去gea~   聽日要翻中國, 我都想穩多一次先翻

咦!阿王SIR系距度食左白果。之但系oshyu21 兄就意犹未尽喔!莫不是oshyu21 兄巨龙鑽了得!

huilongxiaoxiao 发表于 2014-1-2 13:48
咦!阿王SIR系距度食左白果。之但系oshyu21 兄就意犹未尽喔!莫不是oshyu21 兄巨龙鑽了得! ...

我估都系timing問題姐. 難免以後我唔會遇到食白果的情況. 我都系靠體大家d review判斷gea

joshyu21 发表于 2014-1-2 13:59
我估都系timing問題姐.  難免以後我唔會遇到食白果的情況. 我都系靠體大家d review判斷gea ...

新年流流你就PASS白果过王SIR,睇黎王SIR要TIP你红包致得!

阿大佬l個半鐘成四百多加元   = 2500rmb
你明天返大陸可以包個女過兩晚夜啦!

ah_chin 发表于 2014-1-2 14:37
你明天返大陸可以包個女過兩晚夜啦! ...

距弊在加下精虫上脑兼夹担心大陆无泡菜食啊嘛,更何况返到去仲唔俾距只老虎乸侯实咩!

ah_chin 发表于 2014-1-2 14:37
你明天返大陸可以包個女過兩晚夜啦! ...

佢一番大陸,女友即刻 "貨艙點存",清哂佢精倉嘅存貨,佢到時就算有錢嘟冇貨交。睇佢點郁?  

話唔埋,女友點存嘅時候,再加一句, "乜你啲精咁新鮮嘅?"  咁就嚇鳩死,以為穿煲添!    

huilongxiaoxiao 发表于 2014-1-2 13:48
咦!阿王SIR系距度食左白果。之但系oshyu21 兄就意犹未尽喔!莫不是oshyu21 兄巨龙鑽了得! ...

阿旺SIR實係喺人地大戰個半鐘之後先入場,所以有差別待遇。 呢個叫做食夾棍!