AZN747

搜索

谢谢妳的温柔 - MMs 2011

* 人生苦短  “面對這個世界  這是一甜美的冒險” *

衷心的感謝下列的MM們曾給我帶來永恆和甜美的回憶:
(從幾十MMs中挑選出: 主要是選感覺和態度+漂亮)
Deeply thankful for MMs have brought me the best memories in 2011:
Vivi @ LCY /立春院
Yoyo @ LCY /立春院
Ankie /Love @ Scarborough Garden
Abby @ LuxuryGirl
Hebe @ Tea181
Rachel @ Tea181
Mila @ Uandme
Angela @ Citybeuaty
* 輕輕的一吻, 曾經打動我的心. 片刻的感動, 变成永恒的回憶. *

在此亦感謝其餘曾見過的MM們!
值得一提的MMs有:
Thanks the rest of MMs I have met in 2001 as well.
Some of them should be mentioned here:
Ivy@ City beauty, Tina @ Emma, Emily @ Becky, Eva @ LCY,  Katherine @ 99 Resident,
Kelly @ Becky, Coco @Citybeauty,  Katrina @ Tea181
* 偶然想起  默默思念  甜美回憶 *

最後,愿無声無色地蒸發了廖廖無幾的不愉快記憶.
Luckily, only a few bad memories in 2011.

外面的世界很精彩  外面的世界很無奈”

LZ新年快乐!

pavelchu 发表于 2011-12-31 19:34 static/image/common/back.gif
LZ新年快乐!

pavelchu兄, 新年快乐!

Waigor Bro,

“外面的世界很精彩  外面的世界很無奈”
It's 王傑‘s song, right? A little bit sad but that's life. We cannot change the way the world goes, but we can change our attitude to face it.

Wish you having a Happy and Healthy 2012.

Cheers.

happy new year!

damngood 发表于 2012-1-1 12:23 static/image/common/back.gif
Waigor Bro,

“外面的世界很精彩  外面的世界很無奈”

"Wish you having a Happy and Healthy 2012. "

Same to you, damngood bro.

About the song:
莫文尉有唱这首歌, 不知道王杰有没有唱过.

歌曲:外面的世界
歌手:齐秦 专辑:冬雨

作曲:齐秦 作词:齐秦

*  在很久很久以前
    你拥有我 我拥有你
    在很久很久以前
    你离开我 去远空翱翔 *

外面的世界很精彩
    外面的世界很无奈
    当你觉得外面的世界很精彩
    我会在这里衷心的祝福你

# 每当夕阳西沉的时候
    我总是在这里盼望你
    天空中虽然飘着雨
    我依然 等待你的归期  #

REPEAT*

@ 外面的世界很精彩
  外面的世界很无奈
  当你觉得外面的世界很无奈
  我还在这里耐心的等着你     @

REPEAT#@#

gansini 发表于 2012-1-1 14:46 static/image/common/back.gif
happy new year!

Wish you having a Happy and Healthy New Year !