AZN747

搜索

review :Alyssa @ MW....

好久冇重返戰場,基於要帶兄弟下海的原因,我book咗Susie 同 Alyssa(因為她們同房),女神就當然留給兄弟啦,Alyssa就成為了我今晚的口糧了。
基本上她冇咩review在747,原因可能就是因為她冇咩特別,講真,一開門我差點就跑到Susie懷裏去了。。。。。
Face:典型的韓妹1號臉,有點太瘦了,但是有些角度很可愛。大概mid20?(很久沒有吃,基本上失去了判斷能力了)
Body:雖然我很久沒有吃了,但是還是看得出奶是假的。皮膚不算很好,不夠白淨。肚子和後腰曲線不明顯。。。手很瘦,令我想起Jooah了(也是在我遇見Jooah的房間)
Service:也就是那樣,基本的Kimchi套路,不算差但是沒有出色的地方。。
Attitude:英語很爛,基本上跟我說了沒有5句話。。。。。。一路傻笑,不是我的菜。
總結:普普的韓國餐,問題是基本上hit中我的死穴了。。。。。我真的應該跑Susie懷裏去。。。

傻傻 bro back

fai d go see susie la

thx 傻兄, 睇黎我呢發子彈都係留返俾 joey @ ED 架啦!

都话一日叫鸡,一世鸡蟲。桐油程始终都系用装桐油的。欢迎傻傻哥重返人间。

airbusboy69 发表于 2013-11-29 01:29
thx 傻兄, 睇黎我呢發子彈都係留返俾 joey @ ED 架啦!

你嘅唔係一發子彈,係成倉庫嘅子彈!

只有我嘅咸豐年代爛鬼生銹槍先至單響啫!

傻哥帶兄弟下海? 親兄弟? 講真我嘅第一次都係朋友帶路, 之後就係獨行俠.

nice job captain!

tomsiu 发表于 2013-11-29 07:23
傻哥帶兄弟下海? 親兄弟? 講真我嘅第一次都係朋友帶路, 之後就係獨行俠.

no 親兄弟啦。。有人帶帶路比較容易上路啦。不過一齊出來穩野吃很麻煩,好難兩全其美的

傻傻 发表于 2013-11-29 13:49
no 親兄弟啦。。有人帶帶路比較容易上路啦。不過一齊出來穩野吃很麻煩,好難兩全其美的
...

永远都糸单嫖独赌。