AZN747

搜索

Jennifer @ SexyFriendsToronto

之前幾次試north york嘅Asian agent,但係真人都麻麻地(本人要求 樣➡️波➡️服務),始終asian Agent 都係p圖得太勁,每次都好大落差。今次決定又試吓,個人首選一直想試Alessandra,但係次次都約唔到,啲Booking都係full晒。見到Jennifer唔錯,而且波型靚,見到有人話佢5月尾走,一於去試吓。
朝早打電話去落Booking,第一場中午12點有位,即刻confirm。四點喺union Station附近 condo。

F: 7 應該係暫時試過最靚嘅鬼妹,面形太過方,而且有啲冷艷。正面睇冇咁靚,但係當你瞓喺度,佢幫你吹嘅時候,嗰個角度其實幾靚,可以加多少少分。目測年齡大概25 ,照片8成。
B: 9 大概170 cm,走肥,佢對波同其他師兄所講一樣,波形一流,而且軟林林,再加上粉紅色乳頭,的確係冇得輸。
S: 6 BBBJ幾有心機,大概都吹左10幾分鐘,仲有奶袋底,而且佢同我吹緊嘅時候,高角度望落去,其實真係幾靚。可惜除咗吹功之外,其他方面都麻麻地。到full Service嘅時候,就覺得佢交行貨,同埋會用隻手頂住等你唔可以插咁入。冇乜交流,有少少死魚嘅感覺,我寧願叫佢一路幫我吹爆,6分係全部俾晒BBBJ。
A: 6 其實佢事前同事後,都算幾健談,會瞓喺張床度同你傾陣計 warm up,一路傾,隻手一路玩我條賓周,但係當到正式埋牙,就變咗一條死魚。🐟🐟🐟
Damage: HH $180
Repeat: no, still has a TDL

condo环境如何 床边有镜子无?

DT的condo好停车吗?有visitor parking吗?

这个照片露脸了 感觉不错

BruceNelson 发表于 2022-5-5 17:50
condo环境如何 床边有镜子无?
有鏡,可以多角度慢慢欣賞!

疯人院小霸王 发表于 2022-5-5 19:59
DT的condo好停车吗?有visitor parking吗?

我坐subway,不太清楚

我再midtown location 试过一次,身材不算瘦的模特样子,比照片多肉,但是不胖,很女人的身材。脸长方,而且不小(但和身高比例比较不算大),美眉说是罗马尼亚的,应该没错。适合主动一些的人,和楼主经验一样,除了口活,FS就躺着。

约过一次。主要是粉嫩 ,软软,坚挺的完美胸型。吸手波 太好了。b也很粉嫩。 服务 白肉都差不多。全靠自己来

Honestly I'm not sure why you rated her so high, her service is stiff and cold and she seems to just lack experience. Body wise she's okay but some stomach fat and her tits are a big saggy. The photos are pretty accurate but she disappointing in person.