AZN747

搜索

Amy @ 手足閣

尋日去咗Midland/Finch嗰間手足閣。Annie姐話Lisa姐未返所以比咗個Amy我。
起初都有啲唔開心因為又係中女一名,不過錯有錯着,呢個Amy按得都唔錯,力度同攞位都好好
同Annie一樣,短褲仔又比佢拉扯甩
佢啲按摩功夫都拍得住Lisa,所以可以反綽
呢個場我都試咗4-5個師父,我唔覺得會有多過齊揼嘅服務,但係唔知點解有brother話有YMMV。真係想知係有定係吹水
總結
外表: 7 中女,中等身材,所以冇乜所為
技術: 9 攞位好,夠力
環境: 9 有浴室,sauna。房夠大
價錢: $50/60分鐘 $75/90分鐘 不過比附近啲場貴少少
http://handsofhealingwellness.ca/

沒有其他服務阿??

seaboy 发表于 2012-8-3 15:03 static/image/common/back.gif
沒有其他服務阿??

無,呢個係齊場

守齋時候啱用.

老友, 我不是說你, 但這個場之前確實有人開馬甲幫他們猛推. 關左一個account, 開下一個.

Ben2009 发表于 2012-8-3 23:22 static/image/common/back.gif
老友, 我不是說你, 但這個場之前確實有人開馬甲幫他們猛推. 關左一個account, 開下一個.  ...

你咪去試吓攞,我又無吹水
唔好咪頂多$50

嗯, 我冇話你吹水. 我係話之前有馬甲亂吹. 鬼鬼秘秘, 話有靚女, 話做成熟客之後可能有特別服務. 其實老老實實做生意咪得囉. 正正經經齊揼一樣有市場.

不過我本人對齊揼冇興趣, 對中女更加冇興趣. 對個老闆用馬甲就更反感.

巨-J Ben果然要求高。又要多服務,又要後生女,重要老闆好人

Fuzzi 发表于 2012-8-4 01:30 static/image/common/back.gif
巨-J Ben果然要求高。又要多服務,又要後生女,重要老闆好人

Fuzzi哥此言差矣. 我J不巨, 也不要求服務多 (能出就行), 後生倒是必須. 老闆好不好人我管不到, 但最好老實一點.  

I have been this place for more than ten times,I think coco might be younger , others are c9. I like the place bcos its clean, but the skills were  very average. If u look for real good veggie bone, look for may in 足理健康!but let me warn u, she is  ugly c9!but after the session, your whole body are all lossen and relax!