AZN747

搜索
楼主: hardwood

Ayumi@Love Club

dashfortrash 发表于 2011-12-9 14:54 static/image/common/back.gif
whats S42???????????????

shower for 2, brother!

shower for two

神雕 发表于 2011-12-9 04:36 static/image/common/back.gif
所以说那个mm自述的评论是假的,全是炒作。

無辦法喇,版主不敢去理,因為班廣告商是他的米飯班主,搞到班寫狗坐大 !

dashfortrash 发表于 2011-12-9 14:54 static/image/common/back.gif
whats S42???????????????

shower for 2

I think it is not the same mm who spoke for herself. The one spoke out is Amanda from Lap Chun Yuen.

joejoe31 发表于 2011-12-9 17:38 static/image/common/back.gif
無辦法喇,版主不敢去理,因為班廣告商是他的米飯班主,搞到班寫狗坐大 !
...

兄弟, 唔該唔好係度含血噴人. 747收廣告費從來無鬼鬼祟祟. 我地亦無俾佢地任何特權. 馬甲/假報告, 絕不容許!

不過正如Iwantmm兄所言, 呢個MM同之前上來自辯那位, 是不同人. Amanda/LoveClub之前個帖, 我亦有公開表態. 至於這篇, Hardwood兄是在2011-10-25就已註冊了, 也有reply有關不同MM/garage的帖. 所以, 雖然我不認識他, 但我相信不是馬甲.

你話係炒作, ok, 每人都有發言權 (不過都要講下道理). 請解釋或拿出原因來support你的指控. 如果我有錯, 俾你地diu, 我冇所謂. 否則, 請你唔係度亂屈亂插.

Ben2009 发表于 2011-12-9 18:46 static/image/common/back.gif
兄弟, 唔該唔好係度含血噴人. 747收廣告費從來無鬼鬼祟祟. 我地亦無俾佢地任何特權. 馬甲/假報告, 絕不容 ...

咩叫馬甲?

Ben2009 发表于 2011-12-9 18:46 static/image/common/back.gif
兄弟, 唔該唔好係度含血噴人. 747收廣告費從來無鬼鬼祟祟. 我地亦無俾佢地任何特權. 馬甲/假報告, 絕不容 ...

Ben9哥:
乜你周身火藥,一點就着 !
咁樣當我口臭喇.
呢條女咁多restrictions,已經有好幾個兄弟瀨嘢 !
無論半個鐘,30分鐘,一個鐘服務都是一樣
"咸魚"加"詠春"
請留意Hardwood這一句"她就希望我可以写些好的评论"
咁這個review算唔算真實嘅review呢 ?
P.S.以後淨係睇,不敢出聲,okay !

joejoe31 发表于 2011-12-9 20:48 static/image/common/back.gif
Ben9哥:
乜你周身火藥,一點就着 !
咁樣當我口臭喇.

Joe哥, 你唔洗講埋d晦氣說話. 你有你的言論自由, 每人都有. 不過冇根據之下的種傷/詆毀, 你就唔好怪我有d火.

我介意係呢句 >> "版主不敢去理, 因為班廣告商是他的米飯班主."

條女好唔好, 我唔care. 佢出假報告我有出warning俾佢. 然後係佢個帖上都有講呢句, "你個馬甲帖假到離譜, 肯定冇人信, 所以先唔刪." 其他人寫review, 只要唔係馬甲, 寫好定寫壞, 佢地決定. 當然, 你覺得Hardwood寫得唔中肯, 你有權出聲. 反正唔關我事.

不過你拉埋我落水, 話我唔敢去理. 大哥, 你想我點理呀? 刪佢帖呀? 憑咩呀? 亂刪帖到時另一邊又一樣diu7我. 有證據係馬甲帖, 我一定刪帖 & 出warning. 如果只係懷疑馬甲帖, 我亦會以PM作出警告. 就算付費廣告商亦一視同仁. 所以請你唔好再 "山草藥, up得就up".

nobody 发表于 2011-12-9 00:48 static/image/common/back.gif
My friend tried her last week. He told me that she held on the condom while ML, did she did that to  ...

Thx,Buddy,I like most of u posts and comments. Short answer to u first question is no. She did not get chance to do that bcz I put her beautiful Hands over her head and lick her ... badly.For other questions, pls call her. Her voice is so sweet. More than sunny@MissAisa.